Reisverslag familie op reis door Oost- en West-Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 14 en 17 jaar

Excuses voor onze late reactie. Na onze vakantie zijn we weer snel in het normale ritme beland, maar we denken nog vaak terug aan onze geweldige reis door de Verenigde Staten. We hebben werkelijk genoten en zouden het zo weer doen. Een echte aanrader!
Het combineren van een week Oost- en drie weken West-Amerika pakte erg goed uit. We zijn teruggegaan naar waar we gewoond hebben (Pittsburgh) gecombineerd met een bezoek aan New York en Washington DC, en hadden daarna voldoende tijd voor een rondrit langs de nationale parken aan de westkant. Ook de mix van steden (New York, Washington DC, Lancaster, Pittsburgh, Phoenix, Las Vegas en San Francisco (met geweldige hotels)) en parken (Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Bryce Canyon, Zion en Death Valley (Yosemite hebben we helaas gemist vanwege de bosbranden)) was goed, ook voor de kinderen.
Isabelle, Tobias en Bernice hebben genoten, met als hoogtepunten, paardrijden bij zonsopkomst in Monument Valley, raften op de Colorado rivier in Moab en walvissen en dolfijnen kijken in Monterey.
Bedankt voor het organiseren van een werkelijk fantastische reis! We hebben een kleine compilatie van de vakantie bijgevoegd.
Meer inspiratie opdoen? Bekijk onze West-Amerika inspiratie pagina.