Watervallen bezoeken met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Onvergetelijke watervallen om te bezoeken met de kinderen

Over de hele wereld zijn de meest prachtige watervallen te vinden. Met de reizen van Travelnauts kunt u de mooiste watervallen ter wereld bezoeken. Hieronder een aantal bijzondere watervallen:

 

De Victoria Watervallen in Zimbabwe.

Victoria Falls

Een van de meest spectaculaire watervallen ter wereld zijn de Victoria Falls, ontdekt door wereldreiziger David Livingstone in 1855. Dit spektakel ligt op de grens van Zambia en Zimbabwe aan de Zambezi-rivier en wordt door de lokale bevolking ‘The smoke that thunders’ genoemd. Met 1708 meter breed is het een van de grootste watervallen ter wereld. Vergeet geen poncho mee te nemen, want er hangt een dikke mist rondom de watervallen!

Victoria Falls kunt u bezoeken tijdens de reis Op avontuur in Botswana

Yosemite Falls

Yosemite Falls is de hoogste waterval van Noord-Amerika en bestaat uit drie verschillende delen. U kunt via een wandelroute naar de Lower Yosemite Falls lopen waar u vanaf een brug een schitterend uitzicht heeft op deze enorme waterval. Omdat de waterval compleet afhankelijk is van gesmolten sneeuw, kan het zijn dat de waterval begin augustus droogvalt. Rond die tijd kunt u in Yosemite National Park ook andere watervallen bezoeken zoals The Bridalveil Fall, Nevada Fall en Vernal Fall.

Yosemite Falls kunt u bezoeken tijdens de reis West-Amerika; De mooie nationale parken & spannende steden

 

Niagara Falls

Niagara Falls

De meest bezochte watervallen ter wereld zijn toch wel de Niagara Falls. Miljoenen bezoekers komen jaarlijks de drie indrukwekkende watervallen bekijken op de grens van Canada en Amerika. Rondom de Niagara Falls is genoeg te beleven en het gebied is dan ook omgetoverd tot een reuze pretpark voorzien van verschillende attracties, uitkijktorens, musea, casino’s en hotels. Ook worden de watervallen in de avond prachtig verlicht en wordt er op feestdagen en in het weekend vuurwerk afgeschoten.

Niagara Falls kunt u bezoeken tijdens de reis Oost-Canada; Walvissen, watervallen en overweldigende natuur

 

Iguaçu Falls

Op de grens van Brazilië en Argentinië en dichtbij het drielandenpunt met Paraguay liggen de Iguaçu Falls. Iguaçu Falls – afgeleid van het woord ‘Guarani’, dat letterlijk ‘big water’ betekent- bestaan uit 275 watervallen verspreid in het Iguaçu National Park. ‘The Devil’s Throat’ is de plek waar het meeste watergeweld samenkomt. Verschillende wandelpaden zijn rondom de watervallen gebouwd om bezoekers in de buurt te laten komen van dit natuurlijke wonder.

Iguaçu Falls kunt u bezoeken tijdens de reis Brazilië; Highlights & avontuur voor het hele gezin!

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen? Bekijk al onze familiereizen. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.