Dierentuinen bezoeken tijdens familiereizen

Je gunt je kind toch de wereld!

Bezoek de leukste dierentuinen met de kinderen tijdens jullie verre reizen!

Een bezoek aan een dierentuin blijft altijd leuk, ook op vakantie! Hier een aantal bijzondere dierentuinen:

National Zoological Gardens of South Africa in Pretoria, Zuid-Afrika

De National Zoological Gardens of South Africa is de grootste dierentuin van Zuid-Afrika en is gelegen in Pretoria. Er leven hier maar liefst 9000 dieren! Hier zijn onder meer antilopen te zien, het Afrikaanse jachtluipaard bewonderen of Zuid-Afrika’s grootste zeeaquarium bezoeken. Of maak een rit met de kabelbaan, die reizigers naar de top van het park brengt. Zo is in één oogopslag de grote hoeveelheid diersoorten in deze dierentuin te zien. Het is trouwens ook mogelijk de dierentuin ’s nachts te bezoeken! Dit kan op twee manieren:  ’s nachts op het parkeerterrein overnachten of een nachtelijke rondleiding volgen, waarbij iedereen de nachtdieren langzaam ziet ontwaken. Een bezoek aan de dierentuin is goed voor een onvergetelijke ervaring!

Deze bijzondere dierentuin met het gezin bezoeken? Bekijk ons aanbod naar Zuid-Afrika hier.

San Diego Zoo in California, Verenigde Staten

Voor een leuke dag tussen de wilde dieren is de San Diego Zoo een echte aanrader. Hier zijn veel verschillende diersoorten te vinden en tevens beschikt de dierentuin over een heus Safari Park! In het Safari Park zijn verschillende safaritochten te ondernemen, waarbij onder meer giraffen en tijgers van wel heel dichtbij te zien zijn. Ook wonen hier koala’s, jaguars, ijsberen en okapi’s. Een fantastische ervaring is op avontuur gaan per kabelbaan door het park. Met twee parken in één is het de hele dag volop genieten met het gezin.

Deze veelzijdige dierentuin bezoeken? Dit kan, bekijk eens onze reizen naar Amerika.

Giraf in Krugerpark

Taronga Zoo in Sydney, Australië

De Taronga Zoo in Sydney opende haar deuren in 1916 en beschikt over heel veel diersoorten. Er leven hier behalve de giraffe en de olifant onder meer vogelbekdieren, zeeberen, Sumatraanse tijgers en natuurlijk kangoeroes en koala’s. De dierentuin bevindt zich op een prachtige locatie met een adembenemend uitzicht op Sydney. Bereik de dierentuin met de ferry vanuit de haven Circular Quay, vlak bij Sydney Opera House. Taronga Zoo streeft naar duurzaamheid en een bezoeker kan ook bijdragen aan een goede behandeling van alle bijzondere dieren die er leven. In de dierentuin bevinden zich ook meerdere speeltuinen en een klimparcours; een perfect uitje voor het hele gezin.

Graag een bezoek brengen aan Taronga Zoo? Bekijk dan onze reizen naar Australië!

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen? Bekijk al onze familiereizen. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.