Reisverslag familie op reis door Florida en New York

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 8 en 10 jaar

Eén en ander is mede door jullie optimale voorbereiding helemaal top verlopen en wij denken dat ook met veel plezier terug aan deze vakantie. Zoals gezegd zullen wij een ieder aanraden die met kinderen reizen aan jullie te denken.

De meest reeds besproken minpuntjes lagen volledig buiten jullie reikwijdte, maar wellicht is het toch handig voor jullie te weten;

De dierentuin in het Central Park lijkt in de verste verte niet op de Madagascar Zoo, geen leeuw, zebra, nijlpaard of giraffe te bekennen.

Het Nickelodeon Hotel, dat toch een kinderhotel zou moeten zijn, wordt voornamelijk bezocht door Spaanstalige (Cubanen etc.) en leven daar ook zoals zij doen. Tot laat is het lawaaiig en wordt niet door hotelpersoneel opgepikt. Ook het zwembad is niet optimaal, voor onze begrippen (vies water). Aan de andere kant waren wij er maar drie nachtjes en ben je overdag toch voornamelijk in de parken te vinden, dus wat dat betreft kan je beter niet dit hotel nemen.

Verder alleen maar positieve berichten. Het was zoals gezegd een droom vakantie.

Ik ben benieuwd waar jullie ons volgend jaar heen sturen. Wij delen graag jullie ideeën hierover. Ik zag op jullie site de camper tochten al weer prijken, maar ze zijn niet heilig voor ons. Kortom, verras ons met wederom een top reis.

Onze complimenten nogmaals.

Bekijk hier onze reis naar Florida.