Vakantie New York en Florida

Je gunt je kind toch de wereld!

Beste Merel,

Eindelijk thuis alles weer een beetje normaal,dus even tijd om jullie mail te beantwoorden.
We hebben het heerlijk gehad in New York en Florida.De reis is heel goed verlopen,prima heenreis,snel door de douane in Newark dus vlot in Manhattan .We waren om 14 uur in het hotel,en helaas konden we nog niet onze kamer in.Ik moet zeggen dat er voor mij aan de kamer niet veel verschil was met de 20 jaar geleden dat ik er was.Ik had dit van te voren bij jullie aangegeven,en volgens een van jullie collega’s was er een vernieuwing geweest,nou niet in onze kamer…..de verf kwam van het bad,waardoor het erg vies leek,het was gewoon een hele oude kamer.

Verder was NY heerlijk,vlucht naar Miami ging ook goed en vlot,snel de auto opgehaald en naar het Loews gereden,perfect hotel super ligging,aardige mensen echt prima.Bij aankomst werd netjes gevraagd of we gebruik wilden maken van de valet parking voor 40 dollar per dag,of zelf wilden parkeren,we kregen zelfs de tip dat de garage aan de overkant was voor 16 dollar!!! Dit vonden wij erg netjes.
Miami was erg leuk,gezellig ook zeker voor de kinderen het mooie zwembad bij het hotel.

Daarna naar Key West,het Sheraton.  Van buiten erg mooi,leuk in het geel hout.Kamer was groot,maar wel erg jaren 70…verder prima hotel met een shuttle service naar het centrum.Wij vonden Key West erg leuk,dat tropische met de mooie baaien en palmbomen.Heel leuk na 2 steden.
Goede tip van jullie was een tussenstop in Key Largo,het hotel was van buiten net als in Key West,de kamer viel een beetje tegen,donker en ook erg jaren 70… Jammer dat ze zo weinig doen aan het bijhouden van de kamers.Zwembad super,zeker zo meteen aan het strand!

Volgende dag naar Naples,onderweg gestopt voor een tocht over de Everglades  toen naar het Bellasera ,dit was het super prachtig appartement,groot mooi schoon,2 grote slaapkamers met eigen badkamers,grote keuken met het alles erop en eraan,eindelijk een balkon….lekker warm zwembad dit was het de topper van de vakantie.

Als laatste naar het Royal Caribe,we hadden ons hier heel veel van voorgesteld,de mooie plaatjes van het zwembad en de entree..dit viel echt tegen…De kamer was heel erg donker ,best benauwend met in het midden een badkamer waardoor het een beetje vochtig was,en dan het zwembad,koud ongezellig en het stonk naar een snackbar door een  soort van bar aan het zwembad waar je ook snacks kon kopen.
Dat was wel een beetje jammer na het prachtige Bellasera…

De terugvlucht ging er goed,Lufthansa is perfekt super nette service,overstap op Frankfurt was ook goed….

We kijken terug op een heerlijke vakantie,we vonden de combinatie erg leuk van de steden,de idyllische stranden met de palmbomen…de mooie winkels in de Mall,en zeker als laatste de parken voor de meiden.We zijn naar MagicKingdom en Seaworld geweest,en als laatste nog naar Aquatica.

Ik zou niet snel het Roosevelt en het Royal Caribe aan andere mensen aanraden,wat onze eigen conclusie was is dat we volgende keer liever zelfs nog een stop in een appartement of huis willen doen.Hoewel wij erg van de hotels zijn,vonden we de rust en ruimte van een appartement ook wel erg lekker.

Jullie heel erg bedankt voor het goede regelen van alles,we komen zeker bij een volgende mooie reis weer bij jullie terug,

Vriendelijke groeten,