San Francisco met de kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Dit mogen de kinderen niet missen in San Francisco

Wat is er te doen in San Francisco? Onze reisadviseurs Bart en Samantha bezochten onlangs de stad en hebben voor u de leukste dingen op een rij gezet. Of u nu 24 uur of 3 dagen in San Francisco spendeert, dit mag u niet missen!

 

 

Fietsen over de Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge is een icoon in de stad San Francisco en het is geweldig om deze brug te fietsen, naar de overkant van de baai. We raden aan de fiets op te halen in centrum San Francisco en te fietsen over de brug naar Saulalito. Vervolgens gaat u per ferry terug naar Fisherman’s Wharf. Maak een stop op het strand van Crissy Field en ga picknicken met uw gezin met uitzicht op de Golden Gate Bridge.

Golden Gate Park

Bij San Francisco wordt er meteen gedacht aan de Golden Gate Bridge en natuurlijk Alcatraz, hier komen we later nog even op terug, maar veel reizigers vergeten Golden Gate Park. Een divers park met een Japanse Theetuin, verschillende prachtige bloemen in botanische tuinen en het aquarium. Nog een leuke activiteit die u kunt ondernemen in het park is rondrijden per segway. Kortom genoeg te zien en te doen voor een leuke middag.

Alcatraz bij schemering

Natuurlijk mag een bezoek aan Alcatraz niet ontbreken wanneer u in San Francisco bent. Een tour door de oude gevangenis is een onvergetelijke ervaring en u ziet hoe het er vroeger echt aan toe ging. Wilt u een bezoek aan de vroegere gevangenis echt een beetje spanning geven? Bezoek het dan bij avondschemering. Tijdens de rondleiding ervaart u de duistere sfeer die er hangt in de avond. Extra bijzonder!

Fisherman’s Wharf in de middag

Een knusse sfeer, gezellige restaurants en leuke boetiekjes, dit is wat u vindt op Fisherman’s Wharf. Dit deel van de stad wordt door vele reizigers omschreven als het leukste deel. In de middag lekker struinen langs de winkels en natuurlijk de zeehonden bekijken die ontspannen op de palletten die in de haven liggen. Houdt u er rekening mee dat in de zomermaanden juli en augustus er minder zeehonden zijn, wegens het warmere weer.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar San Francisco

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Amerika? Bekijk al onze familiereizen naar Amerika. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.