Onvergetelijke verblijven voor de hele familie in Australië

Je gunt je kind toch de wereld!

Slaap op unieke plekken met de kinderen in Australië

Ook deze week weer een kleine greep uit een enorm aanbod aan bijzondere en leuke verblijven in Australië:

1. Lokale boerderij

Lijkt het u leuk om kennis te maken met de ‘way of life’ op het Australische platteland? Kies dan voor een verblijf op een echte boerderij. In de omgeving van Brisbane, Cairns, Melbourne of Sydney hebben we diverse mogelijkheden. De boer betrekt u en vooral ook de kinderen op een leuke en educatieve manier bij het werk en leven op de boerderij. Verzamel samen met de kinderen eieren, help bij het voeren van boerderijdieren, spot samen met de eigenaren kangoeroes, wallaby’s en andere wilde dieren op het terrein en haal met de boer verse groenten van het land, wat u vervolgens op uw bord terugziet bij het diner.

2. Glass House Mountains Ecolodge

Bij de Glass House Mountains Ecolodge brengt u de nacht door in een Victoriaanse treinwagon, een houten kerk of een ruime bungalow. Al deze accommodaties zijn met de hand gebouwd door de host Terry Darke, die de lodge samen runt met zijn vrouw Jenny, in dit mooie vulkanisch gebied.

3. Quay West Suites Sydney

Dit hotel is gelegen in het historische gedeelte van Sydney met uitzicht over de stad. U verblijft hier op loopafstand van de meest bekende highlights van de stad, denkt u hierbij aan de Botanical Gardens, het Opera House en de Harbour Bridge. De verschillende appartementen beschikken allen over een woonkamer en over aparte slaapkamers. Vanaf het hotel heeft u prachtig uitzicht over de bekende haven van Sydney.

4. Rose Gums Wilderness Retreat

Ontsnap naar totale privacy. Vanaf het balkon van uw boomhut vraagt u zich af of er wel andere gasten zijn; zelfs andere boomhutten lijken niet te bestaan. Alleen de vogeltjes en natuur geven een teken van leven. De negen luxe houten hutten zijn op palen gebouwd en geven het geheel een romantisch tintje in het prachtige regenwoud.

Wilt u hier verblijven of meer inspiratie voor een reis naar Australië op doen?  Kijk dan snel op onze Australië pagina.

Volg Travelnauts op Facebook en Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook en volg ons op Instagram.