Onvergetelijke verblijven voor de hele familie in Australië

Je gunt je kind toch de wereld!

Slaap op unieke plekken met de kinderen in Australië

Graag delen wij een  kleine greep uit een enorm aanbod aan bijzondere en leuke verblijven in Australië. me u.

 

Lokale boerderij

Lijkt het u leuk om kennis te maken met de ‘way of life’ op het Australische platteland? Kies dan voor een verblijf op een echte boerderij. In de omgeving van Brisbane, Cairns, Melbourne of Sydney hebben we diverse mogelijkheden. De boer betrekt u en vooral ook de kinderen op een leuke en educatieve manier bij het werk en leven op de boerderij. Verzamel samen met de kinderen eieren, help bij het voeren van boerderijdieren, spot samen met de eigenaren kangoeroes, wallaby’s en andere wilde dieren op het terrein en haal met de boer verse groenten van het land, wat u vervolgens op uw bord terugziet bij het diner.

Glass House Mountains Ecolodge

Bij de Glass House Mountains Ecolodge brengt u de nacht door in een Victoriaanse treinwagon, een houten kerk of een ruime bungalow. Al deze accommodaties zijn met de hand gebouwd door de host Terry Darke, die de lodge samen runt met zijn vrouw Jenny, in dit mooie vulkanisch gebied.

Quay West Suites Sydney

Dit hotel is gelegen in het historische gedeelte van Sydney met uitzicht over de stad. U verblijft hier op loopafstand van de meest bekende highlights van de stad, denkt u hierbij aan de Botanical Gardens, het Opera House en de Harbour Bridge. De verschillende appartementen beschikken allen over een woonkamer en over aparte slaapkamers. Vanaf het hotel heeft u prachtig uitzicht over de bekende haven van Sydney.

Rose Gums Wilderness Retreat

Ontsnap naar totale privacy. Vanaf het balkon van uw boomhut vraagt u zich af of er wel andere gasten zijn; zelfs andere boomhutten lijken niet te bestaan. Alleen de vogeltjes en natuur geven een teken van leven. De negen luxe houten hutten zijn op palen gebouwd en geven het geheel een romantisch tintje in het prachtige regenwoud.

Wallaroo outback retreat

In Wallaroo worden u en uw gezin met open armen ontvangen door Pauline en Justin. Midden tussen de eucalyptus planten bevinden zich verschillende Glamping tenten die van alle luxe zijn voorzien. Midden onder de sterrenhemel gaat u gegarandeerd een goede nachtrust tegemoet. U heeft de mogelijkheid om in een deluxe-tent te overnachten, deze tenten hebben nét dat beetje extra en een aangrenzende ensuite. De familietenten zijn dichtbij de losstaande (privé) badkamers gelegen en de gezamenlijke keuken. Wie het echte outback gevoel wil beleven is er de mogelijkheid om te barbecueën of gebruik te maken van de kampovens!

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Australië

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Australië? Bekijk al onze familiereizen naar Australië. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.