Reisverslag familie op reis door West-Canada

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 12 en 10 jaar

Familie Smeyers maakte met hun kinderen Fleur en Leonie in de zomer een prachtige autorondreis van Calgary naar Vancouver en kwamen onderweg langs Banff, Whistler, en Ucluelet. Het absolute hoogtepunt van het hele gezin was het bezoek aan Knight Inlet.

Wij hebben genoten van begin tot einde!
Zelfs de omweg langs Merritt en het afgelasten van de ranch kon de pret niet drukken.
Wij hebben jullie bijzonder snelle interventie hieromtrent enorm geapprecieerd.

Ook de attentie op onze terugvlucht ter gelegenheid van mijn mans verjaardag was een aangename verrassing.

Ons hoogtepunt van de reis was voor ons allen de Knight Inlet Lodge. Deze ervaring heeft ons tot tranen toe bewogen. Zo intens genoten van een prachtige natuur en wildlife. We zaten live in National Geographic. Een verblijf van 2 nachten is het absolute minimum om je te laten onderdompelen in deze sfeer! Wij gaan nog ooit terug maar dan in augustus met de komst van de zalmen. Dan moet het nog prachtiger zijn.

Voor Fleur en Leonie was ook dit verblijf het hoogtepunt. Het was een druk programma met vroeg opstaan, maar toch ervaren zij dit als een absoluut topmoment!
Daarnaast vonden ze het verblijf in Clearwater (ondanks de rook en de sluiting van het natuurpark) ook fantastisch. Het raften in Clearwater en de zipline in Whistler vonden ze de max!

Het enige dat wij in onze reis anders zouden doen is het verblijf in Ucluelet. Na ons verblijf in de Knight Inlet Lodge hoefde dit niet meer voor ons. Een beetje een nutteloze rit naar de andere kant van het eiland. Lange vermoeiende weg en op zich is er daar niet veel te zien. Ucluelet en Tofino kunnen niet tippen aan wat we voorheen allemaal gezien hadden. Als je daar nog gaat whalewatchen of beren spotten dan lijkt het me een goed idee, maar dat hadden wij dus allemaal al gedaan. Het enige dat je dan kan doen is wat wandelen aan de kust en op het strand zitten. Daarvoor zouden we niet meer opnieuw al die kilometers doen achteraf gezien.

De gehele vakantie was een droom die in vervulling kwam, mede dankzij jullie. Het mag gezegd dat we jullie service ten zeerste waarderen. De voorbereidingen, de contacten, jullie snelle aanpak, de opvolging, … zijn top! Ieder van jullie verdient een dikke pluim.

Mochten wij opnieuw een mooie reis willen maken, wat we zeker gaan doen in de toekomst, dan zouden wij zeer zeker terug op jullie beroep doen.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Canada.