Familie Zuijdendorp – Van Eijndthoven in Oost-Canada

Je gunt je kind toch de wereld!

Beste Monique,

We hebben het geweldig gehad. Canada is, en dat wisten we natuurlijk al van de vorige keer, een prachtig land met erg aardige mensen. Altijd erg leuk als je tips krijgt over waar je heel lekker ijs kunt eten (en dat was ook echt zo) en wat leuk is om te bezoeken.

De hotels waren allemaal goed tot super. Over de locatie van allemaal niets dan lof, echt erg goed. De twee toppers waren wel Elmhirst en Windigo. De huisjes echt leuk (Windigo gewoonweg mooi) en super wat je er allemaal kon doen. Vooral het activiteitenprogramma in Elmhirst was erg leuk.

Ook de steden vonden we erg leuk. We zouden alleen als we het opnieuw mochten doen een dagje langer in Ottawa blijven. Hadden heel goed gevoel in die stad, maar hebben er helaas niet genoeg van kunnen zien (misschien de volgende keer). Ik vond persoonlijk Quebec minder. Niet omdat het geen mooie stad is, in tegendeel, maar ik had de hele tijd het gevoel dat er alleen maar toeristen rond lopen. Dat gevoel heb je in de andere steden helemaal niet.

We vonden ook Kingston erg leuk. Lekker down-to-earth gevoel. Ook weer erg aardige mensen. Kregen een tip dat de kinderen in het park met water konden spelen (dat bleek zo te zijn en dat was natuurlijk enorme pret). We hebben dat bezoek gecombineerd met een picknick. Hotel in Kingston trouwens ook erg goed.

Auto was ook prima. Groot genoeg. En de afstanden waren goed te doen.

Van de excursies hebben we echt genoten. We hebben veel verschillende walvissen gezien (en dolfijnen, zeehonden etc) en bevers en beren. Erg indrukwekkend.

Het lijkt allemaal al weer heel ver weg, maar we hebben het echt geweldig gehad en ook de kinderen hebben genoten.

Groet en fijne dag,
Jolanda van Eijndthoven

NB. Familie Zuijdendorp – Van Eijndthoven is op elke locaties verbleven die we kunnen toevoegen aan de reis ‘Oost-Canada: Walvissen, watervallen en overweldigende natuur’. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.