Top 4: Redenen voor een wintersport Canada!

Je gunt je kind toch de wereld!

Top 4: Redenen voor een wintersport Canada!

Wintersport in West-Canada staat bij vele wintersporters op de bucketlist. En dat is zeker niet onterecht. Wintersport in Canada is iets wat iedere wintersporter een keer gedaan moet hebben! Hieronder leest u waarom…

1. Vrijwel geen wachtrijen

Doordat er vrijwel geen wachtrijen zijn, kunt u veel meer meters maken dan op bijvoorbeeld de pistes in Europa. Bovendien zijn de uitgestrekte pistes hier rustig; heerlijk om zo af te dalen en te genieten van de prachtige natuur.

2. Sneeuwzekerheid en sneeuwconditie

De pistes in West-Canada zijn zeer sneeuwzeker! In de beroemde skigebieden valt elke winter een groot en dik pak poedersneeuw, gemiddeld zelfs zo’n 4 tot 8 meter! En door de rustige pistes blijven de besneeuwde afdalingen vaak lang in een goede conditie. En vergeet uiteraard niet te genieten van de prachtige uitzichten en witte naaldbomen terwijl u skiënd de berg afgaat!

3. Avontuurlijke activiteiten

Als u dacht dat u alleen op wintersport naar Canada kan gaan om te skiën, dan heeft u het mis! Naast wintersport zijn er genoeg andere redenen om in de winter het westen van Canada te bezoeken. Zo kunt u van boomtop naar boomtop zoeven met uitzicht op de met sneeuw bedekte bergen tijdens het winter ziplinen, meedoen met een hondensleetocht en heli-skiën of snowboarden waarbij u naar spectaculaire hoogte wordt gebracht en off-piste gaat afdalen!

4. Reistijd net zo lang als in de auto naar Oostenrijk

Waarom 10 uur lang met de auto naar Oostenrijk rijden, terwijl u ook na 10 uur vliegen op de uitgestrekte rustige pistes in Canada kunt zitten? Ook niet geheel onbelangrijk; onderweg naar Canada komt u geen files tegen!

Bent u overtuigd geraakt? Bekijk hier onze Wintersport Canada reis.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de mooiste familiereizen naar Canada en andere bestemmingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwbrief.

Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.

    

Of maak meteen een afspraak met een reisspecialist!