Top 4: Redenen voor een wintersport Canada!

Je gunt je kind toch de wereld!

Wintersport in West-Canada staat bij vele wintersporters op de bucketlist. En dat is zeker niet onterecht. Wintersport in Canada is iets wat iedere wintersporter een keer gedaan moet hebben! Hieronder leest u waarom…

Vrijwel geen wachtrijen

Doordat er vrijwel geen wachtrijen zijn, kunt u veel meer meters maken dan op bijvoorbeeld de pistes in Europa. Bovendien zijn de uitgestrekte pistes hier rustig; heerlijk om zo af te dalen en te genieten van de prachtige natuur.

Sneeuwzekerheid en sneeuwconditie

De pistes in West-Canada zijn zeer sneeuwzeker! In de beroemde skigebieden valt elke winter een groot en dik pak poedersneeuw, gemiddeld zelfs zo’n 4 tot 8 meter! En door de rustige pistes blijven de besneeuwde afdalingen vaak lang in een goede conditie. En vergeet uiteraard niet te genieten van de prachtige uitzichten en witte naaldbomen terwijl u skiënd de berg afgaat!

Avontuurlijke activiteiten

Als u dacht dat u alleen op wintersport naar Canada kan gaan om te skiën, dan heeft u het mis! Naast wintersport zijn er genoeg andere redenen om in de winter het westen van Canada te bezoeken. Zo kunt u van boomtop naar boomtop zoeven met uitzicht op de met sneeuw bedekte bergen tijdens het winter ziplinen, meedoen met een hondensleetocht en heli-skiën of snowboarden waarbij u naar spectaculaire hoogte wordt gebracht en off-piste gaat afdalen!

Reistijd net zo lang als in de auto naar Oostenrijk

Waarom 10 uur lang met de auto naar Oostenrijk rijden, terwijl u ook na 10 uur vliegen op de uitgestrekte rustige pistes in Canada kunt zitten? Ook niet geheel onbelangrijk; onderweg naar Canada komt u geen files tegen!

Bekijk alle reizen

Onze familie wintersport naar Canada

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Canada? Bekijk al onze familiereizen naar Canada. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.