Verre familiereizen naar de Nieuwe Zeven Wereldwonderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Verre familiereis naar de Zeven Nieuwe Wereldwonderen

De nieuwe 7 wereldwonderen bij Travelnauts. De Zeven Nieuwe Wereldwonderen is een lijst van unieke gebouwen in Azië die niet op uw bucketlist mogen ontbreken. Uit ruim 200 memorabele monumenten zijn er slechts zeven die de lijst hebben gehaald om tot wereldwonder benoemd te worden. Travelnauts biedt naar deze zeven wereldwonderen reizen aan:

 

 

Petra – Jordanië

Een in rotsen gebouwde graftombe en prachtige ruïnes, zo wordt Petra omschreven. De gekleurde rotsformaties in een sprookjeswereld van duizend-en-één nacht geeft een droomachtige omgeving. Tijdens een reis naar Jordanië mag Petra dan ook niet gemist worden!

U bezoekt Petra tijdens de reis ‘De Schatten van Jordanië

Chichén Itzá – Mexico

In 1850 werd tempelcomplex Chichén Itzá ontdekt door archeologen. Wanneer men hier rond loopt worden de ogen uit gekeken bij de piramide, tempels, paleizen en het balspelveld. Uiteraard is het bekendste complex El Castillo, de trappenpiramide.

U bezoekt Chichén Itzá tijdens de reis ‘Maya’s, Indianen en Strand

 

Chinese Muur, Beijing

Chinese Muur – China

Vanuit wereldstad Beijing is een bezoek aan de Chinese Muur een must. Deze 6.000 kilometer lange muur is het langste bouwwerk ter wereld en slingert over bergen en door de groene natuur. Helaas is een groot deel van de muur beschadigd en afgebroken. Er zijn nog wel enkele delen waar bezoekers mogen lopen. Dit maakt het wereldwonder extra bijzonder.

U bezoekt de Chinese Muur tijdens de reis ‘De Chinese muur, het Terracotta Leger en Dim Sum

Machu Picchu – Peru

Deze bijzondere Inca-stad mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een reis naar Peru. Tijdens de bijzondere tocht naar de top ervaren reizigers hoe de Inca’s dagelijks naar deze stad reisden. Een absolute aanrader is om de zonsopkomst te bezichtigen vanaf dit punt.

U bezoekt Machu Picchu tijdens de reis ‘Avontuur in Peru

Machu Picchu

Cristo Redentor – Brazilië

U kent het wel: het enorme beeld van Christus de verlosser die met zijn gespreide armen op de top van de berg Corcovado staat. Het beeld staat symbool voor de stad Rio de Janeiro en u kunt er niet omheen. Vanuit de hele stad is het iconische beeld te bewonderen.  Het beeld van dichtbij aanschouwen? Dan is een Uber of Taxi de beste manier om hier te komen.

U bezoekt Cristo Redentor tijdens de reis ‘‘Watervallen, samba, Rio en stranden in Brazilië

Taj Mahal – India

De Taj Mahal is een must als u in India bent. Het overweldigende gebouw hoort absoluut thuis op uw bucketlist. Het is een druk toeristisch bezochte plek ,maar dat mag de pret niet drukken. Het is raadzaam om in de ochtend te gaan dan is het een stuk minder druk en is de tempratuur nog een stuk aangenamer. Houd er rekening mee dat op vrijdag de Taj Mahal gesloten is voor algemene bezichtigingen.

U bezoekt de Taj Mahal tijdens de reis ‘‘Taj Mahal, woestijn en levendige steden in India‘

Colosseum – Italië

In Rome raakt u niet snel uitgekeken , het ene romeinse object is nog mooier dan het andere met het Colosseum in het bijzonder. U kunt Rome niet verlaten zonder een bezoek te brengen aan dit bijzondere Amfitheater. U kunt deelnemen aan een rondleiding (deze duurt meestal 3 uur) of u gaat zelf op pad. Als u van te voren online uw tickets besteld scheelt het weer om in de rij te staan!

Wij kunnen Rome toevoegen aan onze Zuid-Italie reizen.

 

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar een van deze zeven nieuwe wereldwonderen? Bekijk al onze familiereizen. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.