Verre familiereizen naar de Nieuwe Zeven Wereldwonderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Verre familiereis naar de Zeven Nieuwe Wereldwonderen

New7Wonders of the World bij Travelnauts. Zeven Nieuwe Wereldwonderen is een lijst van unieke gebouwen die niet op uw bucketlist mogen ontbreken. Uit ruim 200 memorabele monumenten zijn er slechts zeven die de lijst hebben gehaald om tot wereldwonder benoemd te worden. Travelnauts heeft de top 4 uit ons aanbod op een rij gezet:

1. Petra – Jordanië

Een in rotsen gebouwde graftombe en prachtige ruïnes, zo wordt Petra omschreven. De gekleurde rotsformaties in een sprookjeswereld van duizend-en-één nacht geeft een droomachtige omgeving. Tijdens een reis naar Jordanië mag Petra dan ook niet gemist worden!

U bezoekt Petra tijdens de reis ‘De Schatten van Jordanië

2. Machu Picchu – Peru

Deze bijzondere Inca-stad mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een reis naar Peru. Tijdens de bijzondere tocht naar de top ervaren reizigers hoe de Inca’s dagelijks naar deze stad reisden. Een absolute aanrader is om de zonsopkomst te bezichtigen vanaf dit punt.

U bezoekt Machu Picchu tijdens de reis ‘Avontuur in Peru

3. Chinese Muur – China

Vanuit wereldstad Beijing is een bezoek aan de Chinese Muur een must. Deze 6.000 kilometer lange muur is het langste bouwwerk ter wereld en slingert over bergen en door de groene natuur. Helaas is een groot deel van de muur beschadigd en afgebroken. Er zijn nog wel enkele delen waar bezoekers mogen lopen. Dit maakt het wereldwonder extra bijzonder.

U bezoekt de Chinese Muur tijdens de reis ‘De Chinese muur, het Terracotta Leger en Dim Sum

4. Chichén Itzá – Mexico

In 1850 werd tempelcomplex Chichén Itzá ontdekt door archeologen. Wanneer men hier rond loopt worden de ogen uit gekeken bij de piramide, tempels, paleizen en het balspelveld. Uiteraard is het bekendste complex El Castillo, de trappenpiramide.

U bezoekt Chichén Itzá tijdens de reis ‘Maya’s, Indianen en Strand

 

Volg Travelnauts op Facebook en Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook en volg ons op Instagram.