Reisverslag familie op reis door Costa Rica

Je gunt je kind toch de wereld!

met een kind van 5 en 7 jaar

Bedankt voor de organisatie van een geweldige reis.

We zijn inderdaad 1 dag eerder vertrokken vanuit Monteverde. Het hotel voldeed aan de verwachtingen maar mijn vrouw wilde nog maar 1 ding en dat was vol gas naar de zon in Tambor. Monteverde was net 1 dag te veel van het goede (regen, bergen, kou, beesten 😊). We hebben het laatste hotel 1 extra nacht geboekt.

De reis is zeer goed verlopen. Zowel de heenreis als de terugreis. 1 Klein puntje was dat de boys geen kindermaaltijd kregen op de terugvlucht maar dat was zeker niet erg.

De hoogtepunten voor mij waren de veelzijdigheid, regenwoud, vulkaan, het auto rijden, Caribische kust en Pacifische kust. Voor mijn vrouw waren het de 2 stranden en de vulkaan. De boys waren helemaal weg van Canopy en dat hebben we dus  ook een paar keer gedaan.

Hierbij wil ik jullie complimenteren voor de uitstekende service. We hebben al besloten om hard te sparen om in 2019 weer een verre reis te maken. We kiezen er dan wel voor om iets minder slaapplekken te hebben en iets meer zon zekerheid. Jullie zien ons zeker weer terug.

Ik was niet op de hoogte van de prijs die we konden winnen door de sticker op een prachtige plek te fotograferen maar hierbij ontvangen jullie wel een paar foto’s waar wij heel blij mee zijn. Misschien kunnen jullie er wat mee op de site.

De Cultour vonden wij geweldig. Erg leuk om naar een school te gaan en leerzaam voor de boys.

Bekijk hier onze kindvriendelijke reizen naar Costa Rica.