Reisverslag familie op reis door Cuba

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 18, 9 en 5 jaar

We hebben een ontzettende leuke vakantie gehad. De heenreis ging prima. We werden ontvangen op Havana airport: transport hotel was goed verzorgd. We zaten dus in Havana in hotel Las Freires (ik schrijf het even verkeerd). Maar echt een heel mooi hotel, goed verzorgd, in een mooi stukje oud Havana. We hebben erg genoten van de stad en zijn 1 keer met een taxi naar Playas del Este geweest: erg mooi en zeer de moeite waard.
Na 3 nachten havana was het ook goed om door te reizen, vooral met de kinderen.
Veel mensen onderweg meegenomen wat erg gezellig was en kan ook bijna niet anders met zo’n grote bus die we hadden. De hotels die volgende in Vinales en Soroa waren beiden zeer mooi gesitueerd, prachtige omgeving, de kwaliteit van de kamers was zeer basic maar dat wisten we van te voren.
We hebben de orchidee-tuin bezocht, paard gereden, een klein klim wandelingetje gemaakt, gezwommen. Ons echt heel goed vermaakt (alle kinderen 5, 9 en 18) hadden het naar hun zin.
Cienfuegos zaten we dus in Hotel Union. Dit was echt een top hotel, prachtige kamers, heel mooi ingericht, mooi zwembad.
Hier hebben we met een trapfietstaxi (2 stuks) een tochtje gedaan naar de punt, daar hebben de kinderen gezwommen en wij het paleis bezichtigd. Toen door naar Trinidad: hier gezwommen, strand, weer paardgereden, dit vonden de kinderen echt het leukste, een hele mooi manier om het land te zien, watervallen en de natuur, zonder dat het te vermoeiend is voor de kleintjes. Santa Clara vonden we qua stad niets, de reis van Trinidad naar Santa Clara, door de bergen is echt indrukwekkend.
Toen Varadero, prachtig all inclusive, heel ontspannend en wij vonden de combi zo prima: dit als afsluiting was goed.

Heel erg bedankt voor julie mooi pakket!

Bekijk hier onze reis naar Cuba.