Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Top 4: Must do’s Cuba

1. Oldtimer rit door Havana

Wat is leuker dan het verkennen van Havana in een echte oldtimer? U kunt de stad doorrijden en stoppen bij verschillende hoogtepunten, zoals authentieke marktjes, verschillende pleinen en Colón, een van de meest belangrijke en bijzondere begraafplaatsen ter wereld.

2. Salsa dansen in Trinidad; het échte Cuba!

Trinidad mag in geen enkele rondreis ontbreken; dit is hét authentieke Cuba zoals u het land kent van de vele foto’s en beelden. Onder andere in deze stad komt u niet om Salsa dansen heen. En waar is het nou leuker om te doen dan in het echte authentieke Cuba? Salsa dansen kan in de Casa de la Musica en op de trappen naast de kerk aan de Plaza Mayor. Neemt u ook plaats op een van de terrasjes en neem het Cubaanse leven in u op terwijl u geniet van de salsamuziek die uit de barretjes en huizen klinken. In de avond spelen overal verschillende live bands!

3. Paardrijden door de vallei en tabaksplantages in Viñales

Tijdens deze tocht verkent u de vallei van Viñales te paard. Zo ontdekt u de mooie landschappen van Viñales op een heel andere manier. U voelt zich als een cowboy op uw paard terwijl u door de tabaksplantages rijdt. Daarnaast brengt u ook een bezoek aan deze plantages en een tabaksfabriek, waar u alles leert over het productieproces van de typerende Cubaanse sigaren.

4. Stranden

Wit strand, blauw water en overhangende palmbomen. Naast culturele hoogtepunten zijn rond Cuba ook de meest prachtige stranden te vinden. Bij verschillende stranden kunt u ook prachtig snorkelen of watersporten beoefenen.

Bent u enthousiast geworden van het bijzondere en kleurrijke Cuba? Bekijk dan al onze familiereizen.