Reisverslag familie op reis op Bonaire en Curaçao

Je gunt je kind toch de wereld!

met een kind van 2 jaar

Wij zijn heel tevreden over de vakantie en hebben ervan genoten. Het verblijf op Bonaire was erg fijn, en appartement met alles erop en eraan, 5 meter naast het zwembad, 10 meter verder naar het zandstrandje en de zee en ook nog op loopafstand van Kralendijk met de restaurants en winkeltjes. De vlindertuin zouden jullie misschien even kunnen checken of die er nog is, want wij hebben hem zo snel niet gevonden en op internet leek het erop dat hij niet meer bestond. Een andere handige tip voor reizigers zou kunnen zijn dat je voor Washington-Slagbaai de meeste tijd van het jaar en 4-wheel drive nodig hebt om erin te mogen.

Ook van Curaçao hebben we genoten. De hotel kamer viel ons wel wat tegen, die was vooral erg klein. Het kinderbed paste maar net naast ons bed, de kastruimte was beperkt, we hadden maar 2 stoelen en vooral de leefruimte was voor 3 personen erg krap. Dat was niet helemaal wat we hadden verwacht van een “living room”, en ook niet op basis van de informatie uit jullie e-mail over appartementen. We begrepen van lokale familie dat dit deel van Livingstone pas enkele maanden geleden gebouwd was en kregen het idee dat de andere appartementen in het park flink groter waren. Misschien goed om met hen te checken als je voor een gezin boekt, want deze nieuwe hotelkamers waren niet uitermate geschikt voor meer dan 2 personen.

De vluchten zijn heel goed verlopen. Marijn was heel blij met het vakantieboek dat we van jullie hadden gekregen, dat was echt een succes tijdens het vliegen en het uit eten. Het kanoën in de mangroven op Bonaire vond hij echt fantastisch en hij hielp goed mee en het vliegen zelf vond hij ook heel leuk.