Onbekende strandjes Curaçao

Je gunt je kind toch de wereld!

Curaçao staat onder andere bekend vanwege de prachtige stranden. De strandgebieden, meestal bestaande uit kleinere, beschutte stranden en baaien, liggen verspreid over het eiland. Op Curaçao vindt u uiteraard de bekende stranden Grote Knip, Porto Marie en Kokomo Beach. Wilt u een keer echt op ontdekkingstocht en opzoek naar de wat onbekendere strandjes? Met een huurauto kunt u de volgende bezoeken. Deze strandjes zijn niet altijd even mooi en wit zoals de bekende stranden in Curaçao, maar waarschijnlijk heeft u deze voor uzelf!

 

 

Playa Hulu

Playa Hulu is een prachtig strandje dat via de poort van San Nicolas te bereiken is. Niet iedereen heeft dus de kans dit strand te bezoeken. Nadat u een moeilijk begaanbaar hobbelpad heeft gereden komt u aan. Via een oude stenen trap loopt u naar dit hagelwitte zandstrandje.

Playa Manzalina

PLaya Manzalina is een bijzonder strandje dat zeer weinig bezoekers heeft vanwege de bereikbaarheid. U rijdt er namelijk via een off-road weg naartoe. Eenmaal aangekomen na het off-road avontuur zal u merken dat dit de moeite meer dan waard was.

Playa Hundu

Playa Hundu is een afgelegen strandje op het terrein van Santa Martha. Dit strandje staat vooral bekend vanwege de hoge koraaldichtheid. Snorkel- en duikliefhebbers zullen hier hun ogen uitkijken.

Playa Jeremi

Playa Jermi ligt redelijk afgelegen, waardoor nog niet veel toeristen dit strand hebben ontdekt. Ook dit strand is te bereiken door een onverharde weg. Ook hier kunt u prachtig snorkelen en genieten van de rust.

Onze familiereizen naar Curacao

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Curaçao? Bekijk al onze familiereizen naar Curaçao. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.