Reisverslag familie op reis naar Dubai

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 6 en 8 jaar

Onze vakantie in Dubai was in een woord geweldig!! We zijn op tijd vertrokken vanaf Schiphol met de gigantische Airbus A380, we hebben 7 uur en 45 min gevlogen iets langer dan gepland maar het was behoorlijk druk in Dubai dus hebben we wat rondjes gecirkeld! Wat ik heel erg netjes vond is dat er een grote plasticzak om de kinderwagen werd getrokken! hierdoor beschadigde hij helemaal niet! Op het vliegveld aangekomen vielen we al van de ene verbazing in de andere! Spiegelplafonds, marmer, erg schoon en groot! We moesten ook met een metro naar een andere hal waar we door de douane gingen en de koffers ophaalden!

We hadden een heel erg mooi hotel dit kunnen jullie echt aanbevelen voor andere gezinnen! Een groot appartement met 3 badkamers en 4 toiletten maar we gebruikten er maar 1. We gingen naar het strand en het zwembad van het zusterhotel met de shuttleservice prima geregeld is de bus vol en rijdt het personeel je in een hoteljeep naar le meridien! Grosvenor is wel echt veel mooier! We hebben ook veel gezien stranden, shoppingmalls, de burj al arab de burj khalifa we hebben nog met dolfijnen gezwommen, zelfs silvie kreeg een klein wetsuitje aan! en genoten van het heerlijke klimaat! Het land is erg kindvriendelijk en ook heel schoon! Wat kan ik nog meer vertellen wij hebben lokaal gegeten bij restaurants aan the walk! Heerlijk en betaalbaar. 50 euro voor 4 pers. Je kan het eigenlijk zo duur maken als je zelf wilt! Heel veel mensen zeggen dat je “die zandbak” na 3 dagen hebt gezien maar daar zijn wij het niet mee eens! Jullie kunnen deze reis aan iedereen aan bevelen zelfs aan gezinnen met baby’s!

Bedankt dat jullie dit zo goed geregeld hebben en voor de leuke boekjes namens de kids! Wij gaan vast en zeker nog een keertje naar Dubai als de kids weer wat groter zijn!

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Dubai.