Reisverslag familie op reis in Dubai

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 13 en 15 jaar

We hadden een geweldige week in Dubai.

De heenvlucht had vertraging vanwege mist in Dubai (?!) Daardoor kwamen we wat laat aan, maar onze chauffeur stond gelukkig gewoon klaar en bracht ons snel naar het hotel. Daar kregen we tot onze verrassing een kamer op de 46e verdieping. Pas de volgende ochtend zagen we wat voor een geweldig uitzicht ons dat opleverde over de palm/zee/stad.

Het appartement in Oasis Beach Tower was perfect; ruim, erg ruim, schoon , gezellig en een handige keuken.

De privé excursie de volgende middag herinneren we ons nog goed. We hadden een aardige vrolijke dame als gids die ons in no time door de leukste plekken van Dubai leidde en zowel voor ons als de kinderen leuke en nuttige info had. Ook de Burj Khalifa was geweldig.

De volgende dagen hebben we daardoor zelf ook prima de weg kunnen vinden in Dubai. Vader en zoon hebben fantastisch gegolfd op de top-banen van Dubai (Emirates en Jumerah). Onze woestijnexcursie was ook leuk en interessant. Natuurlijk ook gewinkeld en de souks bezocht. Terugvlucht verliep prima. Locatie hotel perfect. We hebben steeds makkelijk een leuk restaurant gevonden en supermarkt. Zwembad was goed. Kinderen hebben echt genoten.

Al met al een heerlijke vakantie. Dank voor jullie goede organisatie.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Dubai.