De leukste kids activiteiten in India

Je gunt je kind toch de wereld!

Na aankomst in India wordt u tureluurs van de verkeerschaos; de toeterende tuktuks, de geuren die u niet altijd kunt plaatsen en de groezelige straten. Laat uw westerse waarden even varen en geef u over aan wat u allemaal ziet. Daarna wordt het genieten. Tijdens een familiereis door India zijn er vele leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen.

Fietsen door Nawalgarh

Nawalgarh, met nog geen 100.000 inwoners is een stad die goed per fiets te bezichtigen is. Samen met de gids fietst u door het dorpje Nawalgarh. Onderweg komt u verschillende haveli’s met prachtige muurschilderingen (fresco’s) tegen. Ook neemt u een kijkje in het dagelijkse leven op het platteland. Uiteraard is er voldoende tijd om foto’s te nemen.

Quadrijden in de Thar woestijn

De Sam Sand Dunes liggen op 42 km afstand van Jaisalmer en is één van de meest bezochte plaatsen om de woestijn te bezoeken. Het beste moment van de dag om hier te zijn is bij zonsondergang, dan is de grootste hitte voorbij. U maakt een ritje per quad van ongeveer een uur naar een panoramapunt tussen de zandduinen. Geniet op een avontuurlijke manier van de uitgestrekte woestijn, de rust en de prachtige kleuren van de zandduinen.

Ziplinen in Jodhpur

Jodhpur, de blauwe stad met het enorme Mehrangarh Fort. Vanuit het fort heeft u een prachtig uitzicht op stad. Vanaf hier kunt u ook goed zien dat vele huizen inderdaad blauw zijn geschilderd. De Flying Fox ofwel Zipline is langs het fort gespannen is. Erg leuk om te doen, een hele andere manier om het fort te bekijken.

Op safari in Ranthambore National Park

Ranthambore National Park is één van de grootste nationale parken van Noord-India. In 1955 is het park officieel uitgeroepen tot natuurreservaat en sinds 1979 is het onderdeel van het ‘Project Tiger’. Ranthambore National Park staat bekend om zijn tijgers en is één van de beste plaatsten in India om de imposante roofdieren te zien. Hier heeft u een goede kans om de tijger te spotten in zijn natuurlijke omgeving, ook overdag.

Bekijk alle reizen

Onze familieris naar India

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar India? Bekijk al onze familiereizen naar India. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.