Reisverslag familie op Bali

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 8 en 5 jaar

We zijn goed thuisgekomen en hebben een hele fijne reis gehad. De organisatie was heel goed en dat gaf veel vertrouwen. Asian Trails hebben we ervaren als een goede partnerorganisatie. We hebben steeds dezelfde chauffeur gehad, maar wel elke keer een andere gids. Die waren allemaal professioneel, vriendelijk en aangenaam.

De hotels waren allemaal naar wens. Lovina was inderdaad wel eenvoudig. We waren zeer gecharmeerd van het hotel in Sidemen, een absolute aanrader. Daar hadden we eigenlijk een dag extra willen blijven. We waren het minst gelukkig met onze laatste stop in Seminyak. Niet zozeer vanwege het hotel, maar meer vanwege de plaats zelf, de omgeving. Té toeristisch en vooral qua type toerisme minder ons ding.

De vluchten zijn allemaal goed gelopen. Bedankt ook voor de kindermaaltijd reservatie, dat wisten we niet en was zeker welkom! 😊
Olivia vond de dans in de Uluwatu tempel zeer indrukwekkend. Ik had niet verwacht dat ze dat zo leuk en mooi zou vinden. Luca was vooral fan van de dolfijnen in Lovina en van de snorkling uitstap die we daar maakten.

We zijn gestopt bij de vlindertuin op weg naar Sidemen, dit was niet voorzien maar leuk voor de kids en we hebben dus een tempel minder bezocht op die verplaatsing. Zou ik absoluut aanraden aan gezinnen.

7x Bali van familie Brux

1. Tempels & tradities
2. Van apen en dolfijnen tot straathonden
3. Permanente verkeerschaos
4. Dans met een verhaal
5. Rijst, rijst, rijst…
6. Kleurenpalet
7. Gastvrijheid met een glimlach

Bekijk hier onze kindvriendelijke reizen naar Indonesië.