Reisverslag familie op reis op Bali

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 7 en 6 jaar

We willen jullie een groot compliment geven voor het regelen van onze reis. Het was van A tot en met Z erg goed geregeld. Aangezien het onze eerste verre reis was met onze kinderen (vandaar misschien het lange voortraject met boeken), wilden we geen risico lopen om daar nog wat te moeten regelen, het is ons erg goed bevallen. Ik weet zeker dat we voor onze volgende reis wederom bij jullie uit zullen komen en zullen jullie aanbevelen bij onze families en vrienden (eerste reis is via onze vrienden uit Tilburg bij jullie geboekt)!

Singapore Airlines was prima! Achteraf was het misschien toch fijner geweest om rechtstreeks vanuit Denpasar naar Amsterdam te vliegen maar Singapore was echt een kers op onze taart! We hebben geen gebruik gemaakt van jullie aanbod om de tour te doen. Wij hebben een taxi genomen naar Marina Bay Sands hotel, genoten van het prachtige uitzicht en vervolgens met de kinderen de botanische tuin in gewandeld en een ijsje gegeten in de Mall.

Hotelkeuze was zeer goed! Luwak Ubud Villa en in Seminyak was Nyamann Villas zeer luxe. Gili Eco Villas was ietsje minder qua luxe maar prima voor op Gili, we hadden hier bewust voor gekozen. Ligging is heerlijk, het ligt erg rustig! En turtle beach ligt op loopafstand, letterlijk snorkelen/zwemmen tussen de schildpadden!

Minpuntje: geen dagelijkse verschoning van handdoeken, maar zal wel bij eco horen 😉

Nyamann Villas ligt op loopafstand van het strand en in een leuk stukje met winkels en restaurants. De butlerservice is werkelijk heerlijk, zeer aardig personeel. Ze voorzien je van alle gemakken! Ideaal voor families!

Luwak ligt rustig buiten het centrum, lief personeel! Erg fijn hotel!

Highlights van Jackie, Do, Thijs en Fleur:
– Snorkelen met reuze schildpadden op Gili
– Paard en wagen Gili
– Zwemmen in de zee met de grote golven
– Privézwembad
– Rijstvelden van Tegalalang
– Tempel van Tirta Empul
– Monkey forest

Enige wat ons echt is tegengevallen is de lange terugreis van Gili naar Serangan. De boot heeft er 3 uur over gedaan waardoor de kinderen ziek werden. De heenreis van een uur was goed te doen maar dit heeft net te lang geduurd. Wij dachten nl dat het ook een uurtje varen was, net als de heenreis.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Bali.