Reisverslag familie op reis door Kenia

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 8 en 5 jaar

Het was een super vakantie! Wij hebben ontzettend genoten van alles.

Hotels waren uitstekend, we werden goed verzorgd. Onze kinderen zijn wat lastig met eten en alleen bij de laatste lodge kregen we een speciaal kindermenu. Soms was dat wat lastig maar daar waren we ook wel op voorbereid.

Onze chauffeur/gids was heel geschikt; wist veel te vertellen, ging goed met de kinderen om en was flexibel. Prima chauffeur!

De reis was fantastisch maar had voor de kinderen ook een dag korter mogen zijn. De laatste dag had Finn toch wel moeite met opstaan en nog een gamedrive was eigenlijk te veel. De aanwezigheid van een zwembad was super en daar hebben ze ook waar mogelijk gebruik van gemaakt.

De rit van Nakuru naar Masai Mara was erg lang mede omdat de weg daar slecht is. Wij hebben mensen gesproken die vanuit Sweetwaters naar Masai Mara zijn gevlogen, misschien is dit een optie die jullie eventueel kunnen aanbieden bij deze trip. De lodge in Nakuru was heel mooi en de pelikanen en flamingo’s hebben we verder niet meer gezien. Maar als ik Nakuru afzet tegen de lange autoreis dan hadden we misschien toch liever gevlogen.

Al met al een reis die we niet snel vergeten!

Bekijk hier onze safari reizen naar Kenia.