Reisverslag familie op reis door Maleisië

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 9 en 7 jaar

We hebben een geweldige vakantie gehad!

De keuze voor de hotels was goed, erg gevarieerd maar allemaal erg goed bevallen. Het hoogte punt voor ons was toch wel de Cameron Highland. Pulau Kapas was een geweldige afsluiting..

Remmelt en Maarten vonden de canopy trails geweldig en ook Taman negara natuurlijk met alle beesten (apen, leguanen, schorpioenen etc) en zij vonden ook Cameron highlands en Penang geweldig.Penang met name vanwege het zwembad en strand (dat was er de dagen ervoor in Taman Negara niet of in Cameron Highlands beperkt aanwezig.) Ook hebben zij geparasailed op Penang en dat was voor hen natuurlijk geweldig. Het reistempo was voor hen goed te doen, overal 2 of 3 nachten is prima. De afstanden waren te doen maar je deed er vaak wel langer over, zeker naar (en ook weer uit) de Cameron Highlands kan je door de bochtige wegen de snelheid niet maken en doe je er echt wel flink wat langer over.

De overstaptijd in Kuala Lumpur is echt erg krap, alhoewel het dezelfde terminal is ben je zo ruim 20 minuten onderweg, en dan doe je niet rustig aan. Onze vlucht vanaf Kuala terrenagau had vertraging dus we zouden het eigenlijk niet halen. ‘gelukkig’ was de vlucht naar Amsterdam ook vertraagd dus haalden we het net.

Hierbij nog een paar mooie foto’s, vrij te gebruiken!

Al met al een super vakantie. We zijn heel tevreden over de reis die jullie uitgestippeld hebben. Ook het boek wat we vooraf van jullie ontvingen vinden we echt heel mooi! Heb al heel wat reclame om ons heen voor jullie gemaakt!

Wij gaan sparen voor een nieuwe reis!

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Maleisië.