Reisverslag familie op reis door Namibië

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 9 en 8 jaar

We hebben een geweldige reis achter de rug. Alles is prima gegaan. Namibië is een moest voor iedereen die van prachtige natuur en dieren houdt. De kinderen hebben zich goed vermaakt. Het is een avontuurlijke reis wat heel goed te doen is voor kinderen vanaf 8-9 jaar. De eerste dagen moesten ze even wennen aan de lange autoritten, iets wat in der loop van de reis heel goed ging. Maar ze hebben veel gezien en meegemaakt zoals een jagende cheeta en olifanten op de weg.

We zijn heel blij dat we het Zuiden (Fish River Canyon) ook gezien hebben. Heel anders dan het Noorden. De Sossusvlei is overweldigend.

De nachtelijke vlucht is natuurlijk een kleine investering, zeker als het via Frankfurt gaat.

De afwisseling in de hotel keuze beviel ook heel goed. Alleen het verblijf in de Atlantic Villa viel uit de toon. De omgeving rondom het hotel was troosteloos met veel beton. Designhotel, niet echt. De sfeer was ook matig vergeleken met de rest. Een volgende keer zou ik voor een leuke pension in het centrum van Swakopmund gaan.

We hopen ooit weer terug te gaan naar Namibië om ook Caprivi en de watervallen te zien. Jullie bedankt voor jullie inspanningen.

Bekijk hier onze reizen naar Namibië.