Speeltuinen in Nieuw-Zeeland

Je gunt je kind toch de wereld!

Nieuw-Zeeland een bestemming die voor veel natuur liefhebbers hoog op het lijstje staat om te bezoeken. Het is een land met prachtige wandelingen en avontuurlijke excursies. Veel ouders reizen naar Nieuw-Zeeland voor langere periode, begrijpelijk want het is een langere vlucht. Wij beloven dat na aankomst het meer dan de moeite waard is. Wij als verre gezinsreizen expert snappen dat alleen maar wandelen en op avontuur gaan ook een beetje veel kan zijn voor de kinderen. Daarom zijn speeltuinen een fantastische tussenstop. Travelnauts geeft u een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

* Margaret Mahy Family Playground in Christchurch
* Western Park Speeltuin Auckland
* Myers Park Playground Auckland

* Spelen met een mooi uitzicht doen de kinderen bij; Rotorua playground. U geniet van het uitzicht, terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen.
* Levin Adventure Park in Levin
* Kowhai Park in Whanganui

Uiteraard zijn er nog veel meer, we kijken uit naar de verhalen van onze reizende gezinnen en zullen deze leuke lijst regelmatig aanvullen.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Nieuw-Zeeland

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Nieuw-Zeeland? Bekijk al onze familiereizen naar Nieuw-Zeeland. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.