Reisverslag familie op reis door Nieuw-Zeeland

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 6 en 8 jaar

Het was een erg mooie reis, alles is goed verlopen, de vluchten gingen goed en waren prima, goede maatschappij Korean Air, hotel Cotswold was ook fijn, en de camper prima, geen klachten over, deed het vlekkeloos. Afhandeling bij camperverhuur ook efficiënt. Eigenlijk allemaal TOP! Dank hiervoor!

En ja we hebben genoten. Het tempo lag wel wat hoog, daardoor hebben we niet de diepte in kunnen gaan om echt te kunnen beamen wat veel mensen zeggen, namelijk dat Nieuw-Zeeland het mooiste land van de wereld is. We hebben al teveel van de wereld gezien en dan is vergelijken met de gletsjers van Patagonië, de bergen van de Himalaya, het wildlife in Afrika etc geen eerlijke strijd natuurlijk… Maar het is ook geen wedstrijd, het was zeker de moeite waard en we komen nog wel eens terug voor de diepte 🙂

De kinderen vonden het ook een machtige reis. Pittig natuurlijk, 2x anderhalf etmaal in de lucht alleen al, en daarnaast flink wat kilometers op de weg, maar de thrill van ‘het zijn aan de andere kant van der wereld’ vonden ze te gek. En lekker dik drie weken weg in de winter. Hoogtepunt? Lange dagen daglicht. Zon en zee. De kiwi. Geeloogpinguïns. De hotpools van Hanmer Springs. Milford Sound,. Ach, eigenlijk teveel om op te noemen. Dank voor de leuke dagboekjes, ze hebben er flink in zitten schrijven etc.

Nogmaals, dank voor de goede organisatie! Ik zal jullie aanbevelen in de kinderrijke omgeving waarin wij verkeren, dus wie weet!

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Nieuw-Zeeland.