De leukste culturele bestemmingen met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

De leukste culturele bestemmingen voor families

Verbreed de (culturele) horizon van het hele gezin en maak kennis met verschillende culturen. Travelnauts heeft een aantal bijzondere bestemmingen op een rij gezet:

 

Lokaal vervoer in Wahiba Sands

Oman

Oman is een land waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat. Wandel door de straten van Muscat, struin over de traditionele soek, ontdek de wereld der nomaden in de woestijn van Wahabi Sands en leer de kneepjes van het handelaarsvak in Nizwa. Een reis door Oman is er een om niet snel te vergeten. De gastvrijheid van het land en de vriendelijke inwoners laten de bezoekers kennis maken met de vele onontdekte schatten van dit sprookjesachtige land.

Benieuwd naar het onontdekte Oman? Neemt u een kijkje op onze Oman pagina.

Namibië

Maak kennis met deze avontuurlijke vakantiebestemming. Ga olifanten spotten in het Etosha National Park, ga zandboarden in de woestijn van Sossusvlei en ga mee op safari in de Kalahari-woestijn. Een rondreis door Namibië is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Voor kinderen vanaf 6 jaar geldt dat zij mee mogen op een speciale kindersafari. Kortom: is uw gezin avontuurlijk ingesteld en wilt u nog lang kunnen napraten over een veelzijdige reis? Dan is Namibië een bestemming voor u!

Benieuwd naar de rondreizen uit ons aanbod? Neemt u een kijkje op onze Namibië pagina.

Japan

Geen land dat leeft volgens eeuwenoude tradities én zo modern is als Japan. Ontdek wereldstad Tokyo, authentieke dorpjes als Kyoto, maak kennis met de geisha’s, bezoek tempels en leer het Land van de Rijzende Zon écht kennen. Een rondreis door Japan is gegarandeerd een bijzondere culturele ervaring die niemand wil missen.

Benieuwd naar een rondreis door Japan? Neemt u een kijkje op onze Japan pagina.

 

Australië

Ontdek de Australische oostkust. Het land van koala’s, kangoeroes en het Great Barrier Reef. Maak kennis met het bruisende Sydney, de regenwouden het de uitgestrekte (witte) stranden en baaien. Een indrukwekkende gezinsvakantie waarbij tropische stranden zich afwisselen met natuur. Een reis door Australië is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Benieuwd naar de rondreizen uit ons aanbod? Neemt u een kijkje op onze Australië pagina.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar een van deze bijzondere landen? Bekijk al onze familiereizen. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.