Reisverslag familie op reis door Oman

Je gunt je kind toch de wereld!

met een kind van 7 jaar

Wij hadden een heerlijke vakantie in Oman!
Helaas 1 dag korter dan gepland doordat we door een medisch noodgeval aan boord van het vliegtuig een tussenlanding in Brussel moesten maken en daardoor de aansluitende vlucht naar Muscat mistten. We konden de reisagent in Muscat niet laten weten dat we een dag later kwamen dus die heeft voor niks staan wachten.

Het Al Waha is een geweldig hotel! Mooie kamers, heel  uitgebreid ontbijt, ontzettend mooi gelegen aan zee. Voor Linne was het een paradijsje, ze wilde er überhaupt niet meer weg. Via de kids club maakte ze al snel vriendinnetjes en we zagen haar eigenlijk alleen nog maar om te eten. Voor haar leeftijd (7) was het ideaal: het is kleinschalig genoeg om zelf te kunnen rondlopen, naar de kids club te gaan, zwemmen etc. Het helpt wel dat ze vloeiend Engels spreekt natuurlijk en goed kan zwemmen. Die kids club is echt voor meisjes van haar leeftijd, veel knutselen en frutselen, jongetjes heb ik er eigenlijk amper gezien.

De terugvlucht vonden we vermoeiend, je vertrekt pas om 23 uur in Muscat, dan land je na een uur alweer in Doha, om 2 uur ga je pas weer verder en gaan ze eerst nog broodjes uitdelen, en dan om 5.45 het licht alweer aan voor ontbijt. Wel jammer dat je dan meteen weer zo moe bent na een week uitrusten.
Alles bij elkaar een heerlijke vakantie!!

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Oman.