Reisverslag familie op reis door Sri Lanka

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen 23, 20 en 7 jaar

Prachtig, fijn, leuk, in één adem : we hebben een fantastische gezinsvakantie gehad. Zowel onze oudere kinderen als ons jongste van zeven hebben er echt van genoten. Ewout heeft de tijd van zijn leven gehad : jeepsafari, raften, ossenkar, kanovaren, twee dagen strandvakantie, … niet te doen.  We hebben dan ook zoveel mogelijk uitstappen gemaakt.

Buiten het hotel in Kandy (Suisse), waarvoor wij u dan een mail gestuurd hebben, waren alle andere hotels dik in orde.  Ik moet wel zeggen dat het hotel in Kandy, na uw tussenkomst of de tussenkomst van Columbus Tours, onmiddellijk het nodige heeft gedaan om onze nieuwe en propere kamers aan te bieden.  Hun excuus was dat het hotel op de dag dat wij arriveerden (en we zijn redelijk laat aangekomen) volboekt (en misschien wel overboekt) was waardoor wij kamers aangeboden kregen die eigenlijk dienden gerenoveerd te worden.  Op de laatste dag van ons verblijf in het hotel zijn we bij de generale manager ontboden geweest die nogmaals zijn excuses aanbood en die erop aandrong wanneer wij nogmaals Sri Lanka zouden bezoeken ons rechtstreeks tot hem te wenden waarna hij zou zorgen voor de nodige kamers.

Chapeau ook voor onze gids.  Hij is het waardig om gids te zijn.  Dit mag zeker eens meegegeven worden aan Columbus Tours.  Priyal Sisira Kumara kent zijn job.  Niets was teveel en wij hebben heel wat opgestoken van zijn deskundige uitleg.

Nu zijn we nog aan het nagenieten van onze reis.  Wij hebben reeds met verschillende reisorganisaties gereisd maar wij moeten toegeven dat jullie er een stukje boven uitsteken.  We zijn echt heel tevreden over jullie diensten.

En na dit jaar komt er natuurlijk een nieuwe vakantie.  Mochten jullie weet hebben van een verre reisvakantie met ongeveer hetzelfde budget en aanlokkelijk zowel voor onze oudere kinderen als onze jongste laat het ons a.u.b. weten.  We kijken er al naar uit.

Het is inderdaad een onvergetelijke reis geworden.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Sri Lanka.