Reisverslag familie op reis door Sri Lanka

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 9 en 6 jaar

Hierbij wilden we nog even laten weten dat we een heerlijke reis hebben gehad door Sri Lanka.

Wat een fantastisch land met zeer vriendelijke mensen en een super combinatie van cultuur en natuur!! Het e.e.a. was goed met elkaar in evenwicht!

We hebben de reis op de valreep geboekt bij jou maar we hebben geen minuut spijt gehad. We zijn inmiddels druk doende om een mooi fotoalbum samen te stellen waarbij we een selectie moeten maken uit 1150 foto’s.

De onderstaande is 1 van de foto’s en is gemaakt in Kandy en om precies te zijn in hotel Suisse. We werden ’s morgen wakker van het lawaai op ons balkon en toen we de gordijnen open deden zagen we een hele club makaken of Cylonkroonapen. Onze dochter Puck ging er maar bij zitten en ze werd perfect gekopieerd door 1 van de aapjes……

De foto van Pepijn is gemaakt bij de schildpadden-farm in Hikkaduwa die we hebben bezocht.

Het leuke was dat we in de zee bij Hikkaduwa al een volwassen schildpad hadden gezien. Hij zwom vlakbij het strand. We konden gewoon met hem mee zwemmen. We schatten dat hij een jaar of 150 was. Het schildpadje dat hij op de foto in zijn handen heeft is nog maar piep jong. Deze werd na een korte tijd weer uitgezet op het strand. Een geweldige ervaring!

Nogmaals dank voor de goede hulp met het samenstellen van een prachtige vakantie!

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Sri Lanka.