Reisverslag familie op reis door Sri Lanka

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 7 en 11 jaar

We hebben er een fantastische reis opzitten. Sri Lanka is beslist een top land om met kids rond te reizen. De vriendelijkheid en gastvrijheid van de mensen maakt dat kinderen er zich snel thuis voelen. Het land op zich is uiteraard ook de moeite waard, zeer gevarieerd en verrassend. De kids (maar wij ook) vonden het fantastisch !!
De organisatie ter plaatse was vlekkeloos. We hebben inderdaad ter plaatse nog wat wijzigingen aangevraagd omdat de reistijden op het einde van de reis wat begonnen door te wegen en naar het einde langer en langer werden. Maar dit werd met de glimlach opgevangen door Columbus travel (weliswaar hebben we één nacht moeten betalen in een hotel dat we geannuleerd hebben, waar we begrip voor hadden).
Vergeten voorwerpen in twee hotels werden ons naderhand terug bezorgd. Was echt fijn om te zien hoe ze ter plaatse er alles aan deden om die voorwerpen terug bij ons te krijgen (tablet en teddybeer).
Hieronder wat feedback die jullie hopelijk bruikbaar vinden:
Travelnauts organisatie:
– Vlekkeloze zeer professionele organisatie. Snel op de bal, flexibel en altijd met de persoonlijke toets wat het zeer aangenaam maakt.
– Goede opvolging, complete reisdocumentatie.
– Wat beloofd werd werd zeker gepresteerd.
Ter verbetering mogelijk:
– Een stuk van de route zat niet 100% logisch in elkaar (eerst naar Ella en dan terug naar Nuwara Eliya) wat de reistijden (zeker met kids) iets te lang maakt. De laatste dagen waren de reistijden 5 uur, 6 uur, … . We hebben de reistijden op het laatste wat onderschat.
– Sri lankan Airlines heeft niet de beste in-flight entertainment. Goed om weten indien je met kids gaat, dan kun je wat alternatieve spelletjes meenemen, film opladen op tablet, …. .
In het algemeen zeer zeker geslaagd ! Nogmaals dank voor de feilloze organisatie. Veel succes !!