Verre relax vakantie met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Een strandvakantie met uw kinderen? Of een relaxvakantie?

Op zoek naar een strandvakantie met uw kinderen? Iedereen is wel eens toe aan een relax vakantie. Wij hebben zijn specialisten op het gebied van verre relaxte vakanties met kinderen. De wereld kent meerdere idyllische bestemmingen waar dit uitstekend kan! Hieronder de mooiste strand en relax vakanties uit het Travelnauts aanbod:

 

 

 

Zanzibar

Heerlijk relaxen is zeker mogelijk op het eiland Zanzibar, met haar prachtige stranden. Tijd om te genieten van zon, zee en strand. Het eiland Zanzibar is een perfecte bestemming na een safarireis door Tanzania. Veel van onze reizigers plakken dan ook graag een aantal nachten aan hun reis om heerlijk te relaxen op dit idyllische eiland.

Enthousiast over een reis naar Zanzibar? Meer informatie vindt u op de pagina Safarireis Tanzania en relaxen op Zanzibar

Malediven

Malediven behoort toch wel tot een van de mooiste strandbestemmingen op aarde. De eilandengroep beschikt over azuurblauw water, wuivende palmbomen en hagelwitte stranden. Dit is echt het eiland voor rustzoekers. Op de eilanden zijn de meest prachtige resorts inclusief de welbekende waterbungalows te vinden. Kortom; een eiland om minimaal één keer in uw leven gezien te hebben!

Enthousiast over een reis naar de Malediven? Meer informatie vindt u op de pagina Malediven

Snorkelen op de Seychellen

Met uw kinderen naar Seychellen

Dit is de place to be voor de echte strandliefhebbers. Kilometers lange kustlijnen , wuivende palmbomen en een heldere zee, wat wilt u nog meer? De stranden van de Seychellen zijn divers, zo vindt u ook wat kleinere baaitjes met prachtige rotsen. Breng zeker een bezoek aan Anse source d’argent, zodra u een voetstap in het zand van dit strand zet is het net alsof u in een ansichtkaart stapt! Wat heel fijn is aan de stranden op de Seychellen is dat de zee vlak af loopt, perfect voor de kinderen dus!

Enthousiast over een reis naar de Seychellen? Meer informatie vindt u op de pagina Seychellen.

 

 

Hawaii

Deze droombestemming hoort zeker op uw lijstje strandvakanties thuis. Lanikai Beach is een van de populairste stranden en wordt zelfs als een van de mooiste ter wereld benoemt. De zee is rustig, hier kunnen de kinderen dus gerust het water in. Vergeet vooral de snorkels en duikbrillen niet: het onderwaterleven is waanzinnig. Op een half uur rijden van Honolulu vindt u Ko’olina beach deze vier lagoons zijn zeer kindvriendelijk. De golven zijn rustig en dit is een goede plek om schildpadden te spotten. Voor een surfles zit u ook goed in Hawaii op bijna alle stranden vindt u verschillende mogelijkheden om een surfles te boeken voor jong en oud!

Enthousiast over een reis naar de Hawaii? Meer informatie vindt u op de pagina Hawaii.

Surfen in Hawaii
Zeilen op Mauritius

Mauritius

Op deze tropische bestemming kunnen strandliefhebbers hun hart ophalen. Werkelijk ieder strand hier is oogverblindend mooi. Het lijkt alsof de zee elke dag een beetje blauwer wordt en het strand witter. Terwijl de kinderen hele dagen zandkastelen bouwen komt u heerlijk tot rust. Lunch in de schaduw van een wuivende palmboom met een verse kokosnoot om vervolgens een prachtige snorkeltour te ondernemen. De sfeer hier is ontspannen en de tijd speelt hier even geen rol.

Enthousiast over een reis naar Mauritius? Meer informatie vindt u op de pagina Mauritius.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar een tropische bestemming? Bekijk al onze familiereizen . Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.