Verre relax vakantie met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Verre relax vakanties met de kinderen

Iedereen is wel eens toe aan een relax vakantie. Wij hebben zijn specialisten op het gebied van verre relaxte vakanties met kinderen. De wereld kent meerdere idyllische bestemmingen waar dit uitstekend kan! Hieronder onze top 4 met leukste relax vakanties uit het Travelnauts aanbod:

1. Zanzibar

Heerlijk relaxen is zeker mogelijk op het eiland Zanzibar, met haar prachtige stranden. Tijd om te genieten van zon, zee en strand. Het eiland Zanzibar is een perfecte bestemming na een safarireis door Tanzania. Veel van onze reizigers plakken dan ook graag een aantal nachten aan hun reis om heerlijk te relaxen op dit idyllische eiland.

Enthousiast over een reis naar Zanzibar? Meer informatie vindt u op de pagina Safarireis Tanzania en relaxen op Zanzibar

2. Malediven

Malediven behoort toch wel tot een van de mooiste strandbestemmingen op aarde. De eilandengroep beschikt over azuurblauw water, wuivende palmbomen en hagelwitte stranden. Dit is echt het eiland voor rustzoekers. Op de eilanden zijn de meest prachtige resorts inclusief de welbekende waterbungalows te vinden. Kortom; een eiland om minimaal één keer in uw leven gezien te hebben!

Enthousiast over een reis naar de Malediven? Meer informatie vindt u op de pagina Malediven

3. ABC-eilanden

De ABC-eilanden – Aruba, Bonaire en Curaçao – zijn al jarenlang geliefd onder de Nederlandse bevolking en kunnen dan ook zeker niet ontbreken in dit rijtje. De eilanden liggen voor de kust van Venezuela en kennen een fantastisch klimaat. Aruba, Bonaire en Curaçao; elk eiland is uniek op zijn eigen manier. Ook leuk om deze eilanden tijdens een relax vakantie te combineren! Zon, zee en strand en relaxend gegarandeerd.

Enthousiast over een reis naar de ABC-eilanden? Meer informatie vindt u op de pagina Eilandhoppen in de Caribbean!

4. Fiji

Fiji is een eilandengroep met meer dan 300 eilanden gelegen in de South Pacific. Fiji is een tropisch paradijs met fantastische stranden en prachtige natuur. Voor deze exotische strandbestemming moeten we wel een groot deel van de wereld over te vliegen, maar dan krijgt u er wel een geweldige relax vakantie voor terug! Leuk weetje: de beroemde film ‘Blue Lagoon’ is gefilmd op een van de eilanden van Fiji.

Enthousiast over een reis naar Fiji? Meer informatie vindt u op de pagina Fiji; Natuur, tropische stranden en vriendelijke bevolking

 

Volg Travelnauts op Facebook en Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook en volg ons op Instagram.