Reisverslag familie op reis door Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 8, 10 en 13 jaar

Home sweet home! We hadden nog wel langer willen blijven, maar inmiddels zijn we weer thuis! We kijken terug op een geweldige reis en zijn een avontuur rijker. Alles was perfect geregeld, van de vluchten, de accommodatie tot de pick-ups en excursies.
De kinderen vonden eigenlijk alles leuk, maar hoogtepunt was toch wel het verblijf bij Elephant Hills! Het reizen van plek naar plek en daardoor ook het vroege opstaan was ook intensief, het was daarom heel fijn om de reis met alleen zwembad en strand af te sluiten.
De hotels waren geweldig, wij vonden allebei het laatste verblijf bij Thai House Beach Resort het minst. Na de eerste nacht moesten we verhuizen naar 2 andere kamers en met name de badkamers waren oud en gedateerd. Het zwembad was aan de kleine kant ( met 101 regels ) en wat opviel was dat het personeel slecht Engels sprak. De ligging direct aan het strand was wel top!
Het incident met de hond was minder en schrikken, maar inderdaad erg fijn dat we de reis hebben kunnen voortzetten. Ondanks de ziekenhuis bezoeken hebben we genoten van onze reis.
Dank voor het regelen van een fantastische reis en dank ook voor jullie hulp rondom het regelen van het medische gedeelte. We hopen in de toekomst vaker zo’n mooie reis te maken en zullen jullie dan zeker weer inschakelen:)