Reisverslag familie op reis door Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 11 en 8 jaar

We hebben het er nog veel over. Het was een fantastische reis, die al onze verwachtingen waargemaakt heeft. De locaties waren top en jullie beschrijvingen klopten nagenoeg precies. Het slapen in de boomhut vonden de jongens geweldig, evenals de River Kwai (wat een prachtig resort hadden we daar), het fietsen in Bangkok (dat hadden we zelf via Co van Kessel gedaan), het ziplinen in Chiang Mai, snorkelen op Koh Samui (dat vonden we een prachtig hotel met prachtig strand, maar de straat was wel erg toeristisch – ook leek het alsof Koh Samui ooit nog populairder was dan nu, aan de hoeveelheid lege massagesalons te zien…). Alle transfers waren top geregeld met zeer vriendelijke mensen. Alleen vanaf de nachttrein naar het hotel in Chiang Mai stond er geen chauffeur , maar dat vonden we niet erg. De lokale Asian Trails is het geld komen brengen in een envelop, dus dat hoeven jullie niet meer over te maken!
Ook bleek de chauffeur van het Treehouse twee uur later te komen dan in de informatie stond, dus toen hebben we lekker nog in het zwembad gelegen. De chauffeuse vervoerde alleen ons gezin en heeft ons onderweg naar de Sticky Waterfalls en een lokale markt gebracht, met tijd om die even te ontdekken, dus dat was hartstikke leuk. Het Elephant Hills kamp was prachtig en ook de tours met de gids waren gaaf. Een verademing om te zien dat in Thailand sommige hotels zich druk maken om het milieu. In Bangkok schrokken we van de hopen plastic overal.
In de bijlages wat foto’s!
Tot slot: onze complimenten voor de samenstelling en het waarmaken van de verwachtingen tijdens onze reis. We hopen tot een volgende keer.

Bekijk hier al onze kindvriendelijke reizen naar Thailand.