Reisverslag familie op reis door Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

met een kind van 5 jaar

Thailand is een heerlijk land, Finn vond het ook erg leuk, ook al vond hij de aandacht die hij kreeg om zijn witte haar
niet zo fantastisch. Wij hebben een heerlijke tijd gehad in ieder geval.
Siam hermitage was een lekker hotelletje met n leuke buurt en aardige mensen. Sowieso in Bangkok vond ik.
Daarna naar het Resotel bij River Kwai, ligt prachtig kamer mooi, maar de mensen zijn n beetje afgestompt, echt groot verschil met Bangkok vreemd genoeg. Voor kinderen van Finn’s leeftijd (5)is de River Kwai misschien niet zo interessant. Wel leuke boottochten en een rit met de oude trein was erg mooi.
Met de nachttrein was weer een avontuur en lekker basic waarna we werden opgehaald door Elephant Hills. Dat was wel een van de hoogte punten van de reis. Super aardige mensen, mooie tenten, leuke eetruimte. Echt een aanrader.
Daarna Aonang naar de rust daar was dat dus even wennen. Zo druk en toeristisch.
Maar toch lekker twee nachtjes Koh Lanta op Kantiang Bay. Super relaxed strand , heel rustig met leuke eettentjes,daar zou ik wel twee weken willen zitten dit jaar met kerst hotel waar wij zaten was heel erg basic. Maar was aan het strand letterlijk, maar had niet tot weinig heet water, maar ook weer aardige mensen.
Daarna naar Phuket waar een prachtige 2 kamer villa wachten en lekker flesje wijn.
Super groot huis was het aan het zwembad perfect. Service was ok. Veel rustiger. Ik zelf hou meer van iets kleinere hotels maar we hebben het er toch heerlijk gehad.Maar goed het was echt top!

Bekijk hier onze reizen naar Thailand.