Reisverslag familie op reis door Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

Met kinderen van 4, 16 en 19 jaar

We hebben een fantastische vakantie gehad: een aaneenschakeling van unieke en louter positieve indrukken en ervaringen. Thailand zoals we het met jullie hebben gezien en beleefd, is een heerlijke gezinsbestemming en de twee weken voelden voor ons aan als minstens het dubbele.

Ik zou jullie graag aan nuttige feedback helpen over wat er beter kan, maar ik kan het simpelweg niet bedenken. Alle schakeltjes klopten. Jullie lokale partners Asian Trails en Elephant Hills hebben de zaken zeer goed op orde en onder controle en we hebben alleen maar vriendelijke en vaak zeer grappige gidsen en contactpersonen ontmoet.
(Ook met de medereizigers die bij jullie hadden geboekt, hebben we het trouwens heel gezellig gehad.)

Voor de kinderen – en met name de jongste – was het verzorgen van de olifanten een absoluut hoogtepunt, daarvan stuur ik twee foto’s mee bij wijze van hartelijke groet aan het hele Travelnauts-team.

De verblijven waren allemaal erg compleet en gastvrij. Uiteraard waren er verschillen maar dat paste juist bij de omstandigheden. Dat Elephant Hills bijvoorbeeld een heel klein zwembadje heeft maakte me niets uit omdat ik dat op die plek in de jungle niet anders verwachtte of wenste, terwijl de luxe kamer op de 26e verdieping in Bangkok juist weer adembenemend was in die omgeving.

Ik zou geen van de hotels waarderen met minder dan een 8, dus de verschillen of eventuele minpunten zijn dan eigenlijk niet zo relevant.

De nachttrein vond ik beter dan vergelijkbare ervaringen die ik heb binnen Europa en in Rusland.

De vluchten waren allemaal op tijd en comfortabel genoeg.

Jullie activiteitenprogramma was gevarieerd en genoeg gevuld. We hebben er zelf nog één excursie ter plaatse bijgeboekt in Bangkok. Op Koh Samui hebben we via jullie agent een auto gehuurd waardoor we daar in één dag alles konden bekijken en de overige dagen konden ‘chillen’ in het resort.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Thailand.