Reisverslag familie op reis door Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 12 en 16 jaar

Hallo,

De jetlag was heel snel verwerkt en we zijn nog volop aan het nagenieten van deze schitterende reis. Alles was zoals gewoonlijk weer tiptop in orde. Het vliegen met Thai Airways was perfect. Alle vluchten mooi op tijd en een heel goede service aan boord. Bij aankomst te Bangkok stond een gids met chauffeur ons al op te wachten die ons meteen het informatiepakket overhandigde alsook een mooie attentie voor Arne (pluchen olifant) bij had. Net geland maar Arne was al direct weer in de wolken.

De verplaatsingen naar de andere logeerplaatsen waren perfect geregeld. Steeds stond er een chauffeur met onze naam op een bordje klaar op de afgesproken plaatsen. Overal waren de logeerplaatsen zoals verwacht en aangegeven in het informatiepakket. Een kleine opmerking hebben we wel over het hotel te Krabi. Het zwembad van het hotel heeft geen panoramisch zicht op de zee zoals aangegeven maar voor ons was dit totaal onbelangrijk. Ik geef dit gewoon mee omdat dit voor andere klanten misschien wel belangrijk kan zijn en jullie de informatie kunnen aanpassen.

Het hoogtepunt van de reis was zoals verwacht Elephant Hills. Wat een prachtige plaats en wat een prachtig programma. Van het verzorgen van de olifanten tot de trekkingstocht in de jungle en het kanovaren op het meer terwijl je de apen in de bomen kan bewonderen, om dan nog van het zeer lekkere eten nog te zwijgen … gewoonweg schitterend. Hier hadden we gerust nog enkele dagen langer willen blijven.

Ook de River Rafts op de rivier Kwai was zalig. Zeer basic, maar dat wisten we natuurlijk op voorhand. Geen enkel moment elektriciteit of wifi gemist. Gewoon genieten van ons gezin en de overweldigende natuur.

De hotels in Bangkok en Krabi waren perfect om tot rust te komen na een verkenning van de chaotische, altijd drukke hoofdstad of de prachtige natuur rond Krabi.

We kijken weeral terug op een prachtige reis vol mooie herinneringen. Bedankt Travelnauts!
We kunnen ons weer bezinnen over onze volgende bestemming 😉
De vele foto’s die we gemaakt hebben moeten we nog verwerken. We houden er zeker enkele aan de kant om aan jullie door te mailen.
Nogmaals bedankt voor de alweer schitterende service en tot onze volgende reis!

Bekijk hier onze kindvriendelijke reizen naar Thailand.