Filmpje familie Pieters in Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen 12 en 10 jaar

We hebben een topvakantie gehad! Als we al verwachtingen hadden dan zijn die zeker overtroffen. Alles was perfect geregeld; ontvangst/vervoer/transfers/vluchten/contacten Asian Trails/accommodaties – alles klopte gewoon waardoor we optimaal hebben genoten van het land. De treinreis naar Chiang Mai was wel spannend door de ontsporing weekje eerder maar is gelukkig goed verlopen. Balans sightseeing / activiteiten / zwemmen / reizen was heel goed, mede door voldoende dagen op 1 plek te verblijven. Hierdoor genoten de kids ook volop.

Aanrader om op te nemen als activiteit in jullie programma in Chiang Mai is Maesa Elephant Camp – dit was ons hoogtepunt. Met olifanten op de foto – schilderende, badende en voetballende olifanten zien en een jungletour van een uur als berijder. Verschil met Elephant hills is mogelijkheid rijden en de (natuurlijke) setting, waarbij bij Elephant hills het zelf eten maken en wassen ook weer fantastisch was. De combinatie maakte het voor ons helemaal goed. Ander hoogtepunt was de fietstocht in Bangkok, fietsen door straatjes in Chinatown, varen met longtail naar buitenwijken en vervolgens weer fietsen door plantages was echt een belevenis.
Hotelkeuzes en servicelevels bij de hotels waren goed – topper was Sivatel Bangkok vanwege ligging (naast BTS) en uitzicht kamer (18de verdieping) en zwembad (8ste verdieping) en servicelevel. Enig minder momentje was dat we de “death railway” niet hebben gedaan, vanwege logistiek was dit niet haalbaar icm transfer Resotel – Bangkok.
Kortom, fantastische tijd gehad met de familie, iedereen heeft genoten en jullie hadden alles perfect geregeld, waarvoor onze hartelijke dank! We zullen jullie zeker aanbevelen!!

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Thailand.

Hieronder vindt u het filmpje van familie Pieters: