Reisverslag familie op reis door Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

met een kind van 10 jaar

Vakantie was fantastisch. Ik moet het even kort houden omdat ik een volle werkagenda heb, maar wil toch even reageren.
Het was fantastisch om overal zo goed opgevangen te worden. Overal stonden representatives bij transfers en hotels en dat voelde als een geoliede machine.

De kamer in het hotel in Bangkok was heerlijk. We zouden graag weer terug gaan maar helaas ligt het hotel net zo voor een drukke verkeersader dat je vaak met de taxi voor de deur min 30 minuten stil stond. Dus zouden dan wellicht toch kiezen voor een ander hotel. Maar de service, de mensen, de kwaliteit was erg goed. De kamer heerlijk zo die ruimte in een drukke stad. Bangkok 4 dagen was top.

Nachtrein vonden we een leuke ervaring maar persoonlijk geen oog dicht gedaan, vele stops en veel lawaai.

Khao Sok geweldig!! Heerlijk dat alles erbij zit, zeer goed georganiseerd, professioneel, zeer comfortabel, zeer afwisselend en leuk programma!

Transfers en ontvangst overal geweldig, overal stonden mensen op tijd. Fijn om te boeken bij Travelnauts! We konden opeens een eerdere boot nemen naar Koh Samui dus kwamen een uur eerder aan en de transfer stond er al netjes te wachten, dat had ene transfer aan andere doorgegeven. Keurig! Wat een ervaring en een feest!

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Thailand.