Reisverslag familie op reis door Vietnam

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 7, 9, 10 en 12 jaar

We hebben genoten van een heerlijke en onvergetelijke reis door Vietnam!

Alles is prima verlopen. De vluchten, het vervoer zoals vooraf geregeld met de privé chauffeur en ook de hotels waren meer dan prima. We waren zelf ook erg blij met het schema zoals we dat vooraf hebben gemaakt, waar we misschien wel wat af zijn geweken van wat standaard in de reis wordt gedaan maar dat beviel ons erg goed.

De kinderen hebben ook enorm genoten. Highlights voor de kinderen waren er eigenlijk teveel om op te noemen. Maar in ieder geval de trip naar Halong Bay, de treinreis van Hanoi naar Hue, het twee dagen trips maken naar o.a. de tunnels rondom HUE in een echte oude Amerikaanse legerjeep, de fietstochtjes rondom Hoi An naar de rijstvelden en de vissersdorpjes, Vinpearl park bij Nha Trang, de trip naar de Mekong delta en ook gewoon het rondslenteren in het drukke en chaotische Hanoi en Saigon. En natuurlijk het heerlijke eten!

Verder hebben we prachtig weer gehad gedurende onze trip en alle dingen kunnen doen die we wilden doen. Het afsluiten bij Coco beach in Mui Ne aan het strand in de bungalows was ook heerlijk en ook daar hebben de kinderen enorm van genoten. Wat ons betreft is Coco beach ook echt een aanrader voor families met kinderen!

Nogmaals hartelijk dank voor de goede organisatie van onze vakantie!

Bekijk hier onze kindvriendelijke reizen naar Vietnam.