Reisverslag familie op reis door Vietnam

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 11, 13, 15 en 17 jaar

Wij zijn inmiddels bijna een week terug van onze reis naar Vietnam en de jetlag is verdwenen.
We hebben in 1 woord een fantastische vakantie gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. De hotels waren uitstekend, het eten was goed, de gidsen enorm behulpzaam en de binnenlandse vluchten waren prima. Het programma was erg goed geregeld. We werden op handen gedragen en zijn geen onvolkomenheden tegen gekomen. In 1 woord SUPER!

Merle, Tara, Floor en Sterre hebben ook genoten van de vakantie. Waar ze wel aan moesten wennen was, dat we als gezin veel bekijks hadden. Veel mensen wilden weten of we een gezin met 4 dochters waren, wilden even kwijt dat ze zo mooi waren en dat er 9 van de 10 keer een foto van ons werd gemaakt. Even was het leuk, maar aan het eind van de vakantie waren ze daar zat van.
Maar goed…. zo vaak ziet de Vietnamese bevolking vast geen Westers gezin met 4 blonde dochters.

Misschien nog een tip voor het programma:
Wij zijn in Dalat geweest. Achteraf hadden we graag het dorpje van de etnische minderheidsgroep “de Lat” willen bezoeken, doch we wisten niet van het bestaan af. Misschien een tip voor de volgende reizigers.

Wij kunnen potentiële reizigers zeker aanraden om met Travelnauts te gaan reizen. Mocht de gelegenheid zich voor doen, dan reizen wij in elk geval wel weer met jullie organisatie.

Bekijk hier onze kindvriendelijke reizen naar Vietnam.