Familie Hermans in Zuid-Afrika

Je gunt je kind toch de wereld!

Hallo Travelnauts,

Ja we hebben een uitstekende vlucht gehad en we zijn inmiddels weer een paar dagen thuis! Wat een geluk dat het nu in Nederland ook mooi weer begint te worden.
De vakantie was uitstekend en iedereen heeft ervan genoten. Het zelf rondrijden was inderdaad uitstekend te doen, de kwaliteit van de wegen was prima (dat viel mee!) en het weggedrag van de andere weggebruikers was ook prima (dat viel ook mee!). Het waren prachtige panoramas die langs onze voorruit gleden.
De logeerlocaties waren uitstekend. Zeker was Lalibela het hoogtepunt van de reis: de safari-experience was super, vooral ook omdat de ranger (een echte jong zuidafrikaner) het heel leuk deed. Maar we zijn ook blij dat we naar Kariega zijn geweest. Onze woonruimte aldaar (een chalet) had erg mooi uitzicht: je kijkt er uit over de vallei en met de verrekijker is het wild te zien. En tijdens de safari hebben we neushoorns gezien, de laatste van de Big-5 die we nog moesten ‘afstrepen’ en in Lalibela was dat niet gelukt. Maar qua kindvriendelijkheid, safari, en kwaliteit van het eten en de service, is Lalibela duidelijk de meerdere.
Conrad Pezula (bij Knysna) was een leuke ervaring omdat wij van golf houden, dus een dagje golf is mooi in te lassen. En deze golfbaan is werkelijk prachtig gelegen aan de oceaan. Je krijgt een golfkar mee; dat vonden de kinderen superleuk! Je past net met z’n 4-en op de bank en het rondrijden heeft hier en daar iets weg van een zelfgestuurde achtbaan. Onze tip: speel de volle 18 holes (de tweede negen zijn echt prachtig) en neem maar 1 kar, geen 2, want dat is gewoon veel leuker en makkelijker. Neem leesboekjes mee voor de kids. Overigens, de equipment die je er huurt is van goede kwaliteit.

Dank aan Travelnauts voor het uitstekende regelwerk! Heerlijk om een geheel op maat gemaakte vakantie te beleven. En het is erg prettig dat alles al geregeld en betaald is zodra je het hotel binnenkomt. Daar kan booking.com niet tegenop!

Familie Hermans