Reisverslag familie op reis door Zuid-Afrika

Je gunt je kind toch de wereld!

met kinderen van 2 en 4 jaar

Wat een avontuur, dankjewel voor alle goede zorgen!
Toen onze vakantie naar Sri Lanka twee dagen voor vertrek compleet in het water viel, wisten we echt even niet meer wat we moesten doen. Gelukkig draaiden jullie je hand niet om voor een flinke uitdaging en zaten wij twee dagen na de oorspronkelijke vertrekdatum, in een vliegtuig naar Kaapstad!

Wat een bizarre start van onze vakantie, compleet onvoorbereid met onze dochters van twee en vier naar de andere kant van de wereld. Dankzij jullie kordate acties, geweldig reisschema én alle leuke suggesties, hadden wij de vakantie van ons leven.

De indrukwekkende Tafelberg en op pad met een local voor een culinaire kids tour door Kaapstad en van het geweldige strand genieten in Plettenberg, logeren op een struisvogelboerderij, de wijngaard-bezoekjes met geweldige speeltuinen, het overheerlijke eten, de mooie vergezichten, in één woord geweldig. De townships waren confronterend en de mensen die kris kras de weg overstaken waren behoorlijk wennen, maar horen ook bij dit land met zijn bizarre historie.

Kortom, reden genoeg om voor het landschap, de lieve mensen, het heerlijke eten en drinken en de vele kindvriendelijke activiteiten snel nog een keer te bezoeken.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Zuid-Afrika.

Bekijk al onze kindvriendelijke reizen van 4 – 7 jaar.