Tips voor Zuid-Afrika van onze reisspecialisten

Je gunt je kind toch de wereld!
Familiereis Zuid-Afrika per camper

Tips van Reisspecialist Jolien over Zuid-Afrika:

Ervaringen met Zuid Afrika? Jolien kan je daar alles over vertellen. Zuid-Afrika is een prachtige bestemming voor wie kennis wil maken met de veelzijdigheid van Afrika. Steden, kust, bergen, moerasland en uitgestrekte vlaktes; het kan allemaal gecombineerd worden. Daarnaast is de vrijheid van reizen met eigen vervoer natuurlijk heel fijn en uitstekend te doen. Niet alleen vanwege de veiligheid, maar ook vanwege de goede staat van de wegen.

Reisspecialist Ingrid over haar ervaring met Zuid-Afrika:

Op studiereis naar Zuid-Afrika. Ik was hiervoor nog nooit in Zuid-Afrika geweest. Afrikaanse landen die ik al wel heb mogen ontdekken zijn Kenia, Tanzania, Zanzibar, Namibië en Madagaskar. Stuk voor stuk prachtige landen met de mooiste natuur, prachtige dieren en supervriendelijke locals. Mij is ooit eens verteld dat ik verwend zou zijn, omdat bovenbeschreven landen mooier en indrukwekkender zijn dan Zuid-Afrika. Maar is dat ook zo?

Ik vind Zuid-Afrika een prachtig land, met een mooie afwisselende natuur en bijzondere dieren. Het eten is er heerlijk. Ik kan dan ook oprecht de Boboti aanraden. De mensen zijn supervriendelijk en erg behulpzaam.

Lees hier het volledige verslag van de studiereis van Ingrid naar Zuid-Afrika!

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Zuid-Afrika

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Zuid-Afrika? Bekijk al onze familiereizen naar Zuid-Afrika. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.