020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Fotobingo op reis!

Doe mee aan onze fotobingo op reis!

Voor deze zomer introduceren wij onze fotobingo op reis. Jullie doen toch ook mee? Of jullie nou naar het exotische Thailand gaan, op camperavontuur in Amerika of op safari in Zuid-Afrika. Een rondreis maken in het avontuurlijke Australië of op roadtrip gaan naar Spanje. Meedoen aan onze fotobingo kan op elke vakantiebestemming! Dat is nog eens een leuke aanvulling op jullie familieavontuur. En als je jullie foto’s met ons deelt, maak je ook nog eens kans op toffe prijzen!

De bingokaart ontvangen jullie ongeveer 8 weken voor vertrek per post, dan sturen we je nog een herinnering met een digitale versie zo’n 2 weken voor vertrek, maar je kunt hem ook altijd nog hier downloaden.

Instafoto

Hoe werkt het?

Onze fotobingo heeft 9 leuke foto-opdrachten om zo het maken van foto’s een extra dimensie te geven. ‘Maak een foto van een avontuurlijke activiteit’ en ‘Maak een familiefoto in een mooi landschap’, zijn zomaar 2 van de 9 foto-opdrachten die je kunt afvinken voor een volle bingokaart. Makkelijk toch?

Meedoen aan de fotobingo = kans om te winnen!

Maak tijdens de reis allemaal leuke foto’s die passen bij de foto-opdrachten op jullie bingokaart en stuur jullie foto’s toe! Je kunt ze onderaan deze pagina uploaden. Is de bingokaart niet helemaal vol? Geen probleem, je maakt nog steeds kans op de prijzen! Zorg dat de foto’s uiterlijk 30 september 2024 bij ons binnen zijn. Dan kiezen wij vervolgens de winnaars van de leukste, tofste, mooiste en origineelste foto’s.

Door het inzenden van jullie foto’s gaan jullie akkoord met de actievoorwaarden die op deze ‘wedstrijd’ van toepassing zijn.

Leuk voor ons: post tijdens jullie reis alvast een voorproefje van jullie foto’s op Instagram en/of Facebook en tag ons! Deze tellen niet officieel mee als inzending, maar vinden wij wel heel leuk.

Wat kan ik winnen?

Zorg dat jullie de leukste, tofste, mooiste of meest originele foto’s maken die horen bij de 9 foto-opdrachten op de bingokaart. Wij kiezen uit alle inzendingen een eerste, tweede en derde prijswinnaar. We horen je al denken: “Maar wat kan ik dan winnen?” Nou, met onze fotobingo maak je kans op een van deze leuke prijzen:

1e prijs: FUJIFILM INSTAX Mini 12 t.w.v. € 89,95
2e prijs: Hervulbare Air-up drinkfles t.w.v. € 50
3e prijs: Verrekijker t.w.v. € 30

Instax mini camera
Fotobingo op reis

Wat zijn de foto-opdrachten?

  1. Op de foto met een iconische bezienswaardigheid;
  2. Maak een foto met een lokale bewoner;
  3. Maak een actiefoto van het gezin;
  4. Maak een foto van een avontuurlijke activiteit;
  5. Surprise foto! Verras ons met een creatieve foto;
  6. Maak een foto van een lokaal gerecht;
  7. Maak een familiefoto in een mooi landschap;
  8. Maak een leuke foto van dieren;
  9. Maak een korte video waarin te zien is waar jullie zijn.

Hoe kan ik mijn bingofoto’s met Travelnauts delen?

De bingofoto’s kunnen jullie tijdens of na de reis naar ons toe sturen via het formulier hieronder. Of verstuur ze via www.wetransfer.com naar reisinspiratie@travelnauts.nl, onder vermelding van jullie reiscode. Geef jullie foto’s (indien mogelijk) een beschrijvende naam (bijvoorbeeld: Familiefoto-Amerika-Grand-Canyon.jpg), zodat wij weten wat er op de foto’s te zien is.

Dit is de code die jullie ook gebruikt hebben om in te loggen in onze reisapp.

Bekijk onze tips voor de mooiste foto's

Inspiratie voor jullie fotobingo op reis!

Dubai

Dubai

Gezinsvakantie West-Amerika San Francisco brug

Gezinsvakantie West-Amerika San Francisco brug

Ziplinen in Costa Rica

Ziplinen in Costa Rica

Arches National Park, Moab

Arches National Park, Moab

Chichén Itzá

Chichén Itzá

Ziplinen in Costa Rica
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.