Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Dubai

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Dubai

Wilt u graag een mooie reis naar Dubai maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Dubai als familiereis, een wereldstad met een Arabische oorsprong en vele westerse invloeden

Van de zeven emiraten heeft het emiraat Dubai zich ontwikkeld tot een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in het Midden Oosten. Het is een moderne, kosmopolitische stad met een smeltkroes aan culturen, westerse invloeden, gehuld in een jasje van traditionele Arabische normen en waarden. Het biedt de reiziger een oase aan luxe, veiligheid en een zeer goed ontwikkelde infrastructuur. Het Arabische verleden komt in de oude wijk Bastakiya naar voren, waar de traditioneel gebouwde huisjes met hun windtorens een indrukwekkende bezienswaardigheid vormen. De natuurlijke haven bij Dubai Creek werd eeuwen geleden al aangedaan tijdens handelsreizen. De traditionele ‘dhows’ varen hier nog steeds. Maar Dubai is ook vooral bekend als winkelstad: kleurrijke, geurige en goud marktplaatsen (souks) worden afgewisseld door supermoderne winkelcentra. Daarnaast zijn er heerlijke stranden met prachtige resorts, met torenhoge standaarden, dus kwaliteit gegarandeerd! Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Dubai.

Wij geven dit cijfer voor
  • Zeer veilig land
  • Vriendelijke bevolking
  • Avontuur in de woestijn
  • Kindvriendelijk
  • Prachtige strandverblijven
  • Altijd zonnig weer
  • Relatief korte vliegduur
  • Rechtstreekse vluchten
Lees meer blogs

Dubai Reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Dubai

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Dubai reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Dubai

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder