Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Dionne Gooijer

Dionne vertrok op haar 18e samen met een vriendin voor een half jaar naar Australië, waar zij haar eerste auto kocht. Na zes maanden hebben zij de auto weer verkocht en hebben samen een maand van al het moois van Nieuw-Zeeland mogen genieten.

Dionne vond reizen altijd al leuk, maar tijdens haar reis door Australië is haar passie voor reizen echt ontstaan. Niet gek dat zij daarom voor de studie Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs koos. Na Australië en Nieuw-Zeeland heeft Dionne zowel binnen als buiten Europa veel mooie dingen gezien. Haar laatste reis was naar de Filipijnen, Sri Lanka, Maleisië en Thailand. Haar hoogte punt(en)? Haar PADI halen bij de Perhentian Islands (Maleisië), een drie daagse wandeltocht door de rijstvelden van Banaue in de Filipijnen, wilde olifanten spotten in Sri Lanka en het o zo toeristische maar heel gezellige Koh Phi Phi in Thailand. Leuke bijkomstigheid bij het duiken: Vergeleken met het duiken in Koh Tao was dit heel kleinschalig, maar net zo goedkoop.

Haar volgende bestemming? Dionne wil heel graag naar Jordanië, Petra lijkt haar echt magisch, maar ook Colombia, Mexico en Vietnam staan erg hoog op haar lijstje. Dionne: “Ooh ja, kamperen in Europa vind ik ook heerlijk, ik ben echt de moeilijkste niet! “